Salut! Înțeleg că asta e una dintre întrebările de bază ale potențialilor împrumutați sau investitori: când Fagura se va lansa oficial? Azi, 7 noiembrie 2017, facem public site-ul proiectului - fagura.com, unde poți vedea detalii despre cum va funcționa acest marketplace de credite, cum poți împrumuta de la oameni sau cum poți investi bani în multe împrumuturi.

Acum, ai posibilitatea de a ne lăsa datele tale de contact. Investitorii pot găsi formularul pe pagina investitorului, ca să fie unul dintre primii care află când ne lansăm oficial. Pentru potențialii împrumutați avem și o surpriză: vom oferi reduceri la dobânda primului împrumut.

Lucrăm acum intens la platforma din spatele site-ului și la interconectarea cu diferiți furnizori, ca să putem obține informațiile despre istoria de credit și să verificăm gradul de risc al împrumuturilor, dar și să putem recupera împrumuturile în cazul rău-platnicilor. Procesul va dura câteva luni până ne lansăm oficial. La finele anului 2018 planificăm să fim deplin funcționali.

Până atunci, ne poți urmări aici pe blog sau: