Fagura a fost inițiat din dorința de a oferi servicii financiare apropiate de oameni, de care am simțit singuri că avem nevoie, dar care nu se oferă în piața bancară și de microfinanțare.

După două luni de muncă, în care:

    • am ales denumirea din sute de opțiuni posibile, începând de la denumiri financiare mai serioase, stele, planete, plante, animăluțe etc. În final, Fagura e ceea ce simțim că este potrivit. Un proiect “dulce”, apropiat de oameni, care să ajute atât investitorii, cât și pe cei care au nevoie de bani;
    • am pregătit un site, care sper să placă ca user experience, ușor de navigat și de găsit ce este important;

Deci, ca să trecem la formulări mai serioase: Fagura este un marketplace de credite, unde se întâlnesc oamenii în căutare de împrumuturi la un procent mai mic decât pe piața financiară cu investitorii interesați de un profit mai consistent față de depozitele bancare. Tindem să construim o lume financiară mai bună, care ajută oamenii să-și atingă obiectivele de viață și să investească în viitor. Suntem dedicați să revoluționăm sistemul financiar și să creăm servicii excepționale, unde clienții vor obține credite simple și investiții inteligente.

Dacă să explicăm într-un limbaj ca între prieteni: creăm o platformă, unde, cei care au nevoie de bani, îi pot obține într-un mod accesibil. Iar investitorii obțin profit mai mare față de depozitele bancare. Atât împrumutații, cât și investitorii, salvează timp pentru familie sau prieteni.

Să fie cu Doamne Ajută!