De sărbători… reducem dobânda cu – 3%!

Prieteni dragi, Moșul nu i-a uitat nici pe cei care au nevoie de împrumuturi. Cei care vin să împrumute pe Fagura.com vor avea parte de surprize. Până la finalul lunii ianuarie, tăiem din dobânzi cu 3% și vă răspundem rapid la toate întrebările pe chat și pe rețelele sociale. 

Împrumută ușor

Întreaga experiență Fagura.com este online. Creezi contul și îl validezi în baza mailului și a unui număr de telefon activ. Mai departe parcurgi toată etapa de înregistrare și autentificare la fel online, cu buletinul în mână și o factură la îndemână. Ce-ți mai rămâne de făcut este să depui o cerere de împrumut, la fel online și să aștepți răspunsul despre accept sau refuz în exact 1 secundă!

Vei fi notificat printr-un mesaj despre faptul că dobânda a fost automat calculată de sistem și este cu -3% mai mică.

Împrumutul este mutat în finanțare după ce ai semnat contractul.

Să ai mult succes. Pe Fagura.com împrumuți ușor.

13 thoughts on “De sărbători… reducem dobânda cu – 3%!

    1. Gritco, trebuie să vă creați un cont pe Fagura.com. Depuneți cererea online, iar răspunsul despre creditare este imediat. O dată acceptată cererea, finanțarea ei durează câteva zile.

  1. Здравствуйте! Меня зовут Наталия Барбарова.Будучи в Кишиневе я пыталась к вам звонить,но безуспешно.Сейчас я нахожусь в Италии.Можете ли вы связаться со мной по ваццапу? +39 3297905669

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Investiția în proiecte de finanțare participativă implică riscuri, inclusiv riscul pierderii parțiale sau integrale a fondurilor investite. Investiția dvs. nu este acoperită de schemele de garantare a depozitelor stabilite în conformitate cu Directiva 2014/49/UE a Parlamentului European și a Consiliului. De asemenea, investiția dvs. nu este acoperită de schemele de compensare a investitorilor stabilite în conformitate cu Directiva 97/9/CE a Parlamentului European și a Consiliului.

Este posibil ca investiția dumneavoastră să nu genereze niciun venit. Acesta nu este un produs de economisire și vă sfătuim să nu investiți mai mult de 10% din capitalul dumneavoastră net în proiectele de finanțare participativă. Este posibil să nu puteți vinde instrumentele de investiții atunci când doriți. Dacă sunteți în măsură să le vindeți, este posibil totuși să înregistrați pierderi.