Label Origin Taste – investește în ideile de afaceri ale tinerilor antreprenori, listate pe Fagura

Dacă tot v-am vorbit despre faptul că lansăm creditele pentru IMM & Startups, vă aducem azi o motivație în plus să căutați bine printre cererile din platformă. Veți descoperi idei și afaceri interesante, numai bune de susținut pentru a trece la un nou nivel 🤓 

Asadar, astăzi vrem sa va povestim despre Diana și mica ei afacere, listată în acest moment pe Fagura.com cu o cerere de împrumut de 3000 de EURO:

👉 Diana Rotari este fondatoarea și administratoarea companiei Label Origin Taste (Diro Food SRL). Fiind plină de energie și încrezătoare în ideea sa, Diana a făcut primii pași în lumea antreprenoriatului în 2018. De atunci dezvoltă cu entuziasm și dedicație compania sa. 

👉 Label Origin Taste (Diro Food SRL) oferă servicii de validare a etichetelor. Validarea etichetelor constă în verificarea fiecărei mențiuni și simbol, astfel încât să corespundă standardelor și să ofere consumatorului informații complete și veridice despre fiecare produs ce se găsește pe rafturile comercianților. 

Pe lângă experiența deja acumulată, Diana este în căutare constantă de cunoștințe și resurse de dezvoltare. Dacă cele educaționale le dobândește prin propria ambiție și muncă, la cele financiare a apelat la comunitatea de investitori de pe Fagura, în programul „Credite cu dobândă zero” pentru IMM. Resursele financiare planifică să le utilizeze pentru crearea bazei de date a etichetelor deja validate. Acest soft îi va permite să-și optimizeze timpul mai eficient, să sporească viteza de deservire și să crească numărul de cereri de la clienți.  

Vă îndemnăm cu drag să vizionați un Filmuleț ca să o cunoașteți mai bine pe antreprenoare și compania sa:

Mult succes, Diana, în dezvoltarea companiei Diro Food SRL.
În speranța că am trezit interesul de a investi,, mai ales că avem și o Promoție pentru VOI până la final de august, haideți în CONTUL de INVESTITOR să vedeți ce vă mai fac banii  😉 

One thought on “Label Origin Taste – investește în ideile de afaceri ale tinerilor antreprenori, listate pe Fagura

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Investiția în proiecte de finanțare participativă implică riscuri, inclusiv riscul pierderii parțiale sau integrale a fondurilor investite. Investiția dvs. nu este acoperită de schemele de garantare a depozitelor stabilite în conformitate cu Directiva 2014/49/UE a Parlamentului European și a Consiliului. De asemenea, investiția dvs. nu este acoperită de schemele de compensare a investitorilor stabilite în conformitate cu Directiva 97/9/CE a Parlamentului European și a Consiliului.

Este posibil ca investiția dumneavoastră să nu genereze niciun venit. Acesta nu este un produs de economisire și vă sfătuim să nu investiți mai mult de 10% din capitalul dumneavoastră net în proiectele de finanțare participativă. Este posibil să nu puteți vinde instrumentele de investiții atunci când doriți. Dacă sunteți în măsură să le vindeți, este posibil totuși să înregistrați pierderi.