Credite online pentru afaceri mici cu ambiții mari

Obții finanțare direct de la investitori, rapid și fără bătăi de cap. Scapi de birocrație și drumuri la bancă. Semnezi digital și împrumuți online cu dobândă fixă.

Creează cont
Cum functioneaza Fagura
Dobândă de la 6,5%
Aplici online în 15 minute
Răspuns în maxim 1 zi
Business Imprumuta

Construiește un viitor cu împrumuturi accesibile

Vom finanța prioritar IMM-urile și startup-urile care au drept scop digitalizarea afacerilor, green economy, investiții în dezvoltarea afacerii. Finanțarea primelor 50 de companii, care vor beneficia de împrumuturi cu dobândă zero, este posibilă grație proiectului “Accelerarea transformării digitale în sectorul pubdivc din Repubdivca Moldova”, finanțat de către PNUD Moldova. După încheierea campaniei “50 de împrumuturi cu dobândă zero”, vom continua să finanțăm IMM-urile la dobânzi corecte, rapid și 100% online.

Fagura poate să ajute business-ul tău cu
Boost cash flow
Refinanțări
Salarii
Management resurse
Creșterea business-ului
Siguranță financiară

Calculator credit pentru IMM-uri

Fagura îți va oferi împrumut cu un scoring corect, făcut în baza unui algoritm care stă la baza platformei și care îți analizează istoricul tău creditar.
Vreau să împrumut
€5000
€1000
€20000
Cu o istorie creditară
Perioada de creditare
12 luni
12 luni
48 luni
Detalii
Rata lunară
434.71 €
Total economii
1244.84 €
Dobânda anuală
7.90 %
Total întorci
5216.53 €

* Termenul minim de acordare a împrumutului este de 12 luni, iar termenul maxim este de 48 luni. Dobânda anuală efectivă (DAE) minimă în cazul unei istorii de credit bune va constitui 6,9%, în cazul unei istorii de credit rele - dobânda anuală efectivă (DAE) maximă va fi de 38.9%. Calcul exemplu: Suma împrumutului - 1000€. Suma eliberată - 1000€. Total întorci - 1071.24€. Perioada - 12 luni. Plata lunară - 89.27€. Dobânda anuală - 12.9%. DAE - 12.9%. Pentru a afla dobânda ta exactă, va fi necesar să completați o cerere de finanțare.

De ce să împrumuți pe Fagura?

Motive să crești financiar cu Fagura prin creditare online sau investiții

100% online
Cererea, semnarea, managementul contractului de împrumut – totul se întâmplă doar online. Rapid și eficient.
Plată anticipată fără costuri
Poți achita împrumutul oricând, fără grijă. Nu te costă absolut nimic în plus.
Faci cunoscută afacerea
Când ceri împrumut online, prezinți și afacerea. Membrii Fagura află de tine și poți câștiga noi clienți.
Încurajăm startup-urile
Chiar dacă e înființată acum 2 luni, firma ta poate obține credit. În Fagura, vrem să creștem împreună.

Cum obții împrumuturi rapide pe Fagura?

Pe Fagura, firmele împrumută direct de la investitori

Investitorii finanțează cu sume mici mai multe împrumuturi pentru IMM-uri românești. Dobânzile plătite se întorc la ei ca profit. Fagura gestionează legătura între antreprenorii care vor să își crească afacerile și investitorii care vor să-și mărească venitul sprijinind firme românești. Pe Fagura, punem accent pe potențialul firmelor, indiferent de vechimea lor.

01
Creezi cont
Te înregistrezi pe platforma Fagura în câteva clipe, cât ți-ai comanda o pizza.
02
Completezi cererea de împrumut
Durează cât faci un ceai. Scrii ce sumă ai nevoie și pentru cât timp, plus o descriere scurtă a afacerii. Încarci online câteva documente și gata.
03
Investitorii finanțează împrumutul
Investitorii de pe Fagura îți citesc prezentarea și decid să te împrumute. Un credit este finanțat de mai mulți investitori în maxim 14 zile.
04
Semnezi contractul și primești banii
Contractul îl semnezi digital și Fagura îți virează banii în cont. Ratele și dobânzile plătite se întorc direct la investitorii care te-au finanțat.

Companii ca a ta, care se finanțează pe Fagura

Motive să crești financiar cu Fagura prin creditare online sau investiții

 SANDA & CO SRL

SANDA & CO SRL

Achizitionare marfa noua si utilaj pentru companie

 HAPPY-NADINE SRL

HAPPY-NADINE SRL

La moment spatiu de lucru este destul de mic, ceea ce nu ne permite sa exploatam la maxim mobilierul si utilajul de care dispunem. Urmeaza sa identificam un spatiu mai mare, pentru instalarea utilajului dar si pu depozitarea corespunzatoare a stocurilor disponibile. O parte din ei vor fi folosiți pentru a ne asigura în continuare promovarea produsului.

 FLORAL SOUL SRL

FLORAL SOUL SRL

În cadrul acestui proiect dorim să dăm start procesului de import, prin care vom oferi clienților un catalog mai variat de produse și vom optimiza costul de produs.

 ARTIST BY VALERIA PASHA SRL

ARTIST BY VALERIA PASHA SRL

Scopul proiectului investițional este de a deschide o filială nouă a studioului nostru de predare muzicală în Republica Moldova. Obiectivul principal al acestui proiect este de a oferi oportunități de învățare și dezvoltare muzicală de calitate pentru studenți și de a contribui la dezvoltarea și promovarea culturii muzicale în țară. Impactul și relevanța proiectului în contextul pieței din Republica Moldova sunt semnificative. În primul rând, Republica Moldova are un potențial muzical bogat, cu mulți tineri talentați și pasionați de muzică. Deschiderea unei filiale a unui studio de predare muzicală în această regiune oferă acestor tineri oportunitatea de a-și dezvolta abilitățile și talentul într-un mediu profesionist și stimulant. În al doilea rând, piața muzicală din Republica Moldova are nevoie de instituții și resurse educaționale de calitate pentru a sprijini și promova dezvoltarea muzicii în toate aspectele sale.

Ai nevoie de finanțare? Solicită un împrumut

Fagura în presă

Fagura Contact Support

Suntem aici să te ajutăm

Program de lucru: Luni – vineri: 9.00 – 18.00
Cererile de credit pot fi depuse online 24/7