• Finanțate 126
  • În proces de finanțare 1
 RENT DVS SRL

RENT DVS SRL

Scopul acestui proiect este de a implementa un sistem CRM (Customer Relationship Management) eficient și adaptat specificului activității de închirieri auto. Acest CRM va acoperi mai multe aspecte ale business-ului Rent a Car, inclusiv gestionarea clienților, vânzărilor, încasărilor, cheltuielilor, deservirii mașinilor și monitorizarea serviciilor auto.

 CES CONSTRUCT SRL

CES CONSTRUCT SRL

Scopul este de a asigura cheltuielile curente in procesul de lucru pina la finalizarea lucrarii in care este antrenata compania.

 SVG  AUTO STORE SRL

SVG AUTO STORE SRL

Scopul principal pe care se bazează toată activitatea companiei este de a oferi pe piață automobile rulate de calitate, fără vicii ascunse, astfel încât experiența procurării unui automobil cu parcurs să fie una la fel de plăcută și pozitivă cum e cea a procurării unei mașini noi. Obiectivele pe care le avem pe lângă cel de a construi o companie profitabilă sunt: să fim deschiși și maxim transparenți cu clienții noștri; să contribuim la crearea unei pieți de mașini rulate sigură; să diversificăm piața prin importuri de pe noi piețe astfel făcând cumpărarea de automobile cu parcurs mai accesibilă

 BALLERINI COMPANY SRL

BALLERINI COMPANY SRL

Dezvoltarea ramurii in industria usoara, fabricarea gentilor din piele naturala de la procerea lor obitnerea produsului final.

SOCIETATEA CU RASPUNDERE LIMITATA ESIU - COM

SOCIETATEA CU RASPUNDERE LIMITATA ESIU - COM

Dorim sa aducem colecția noua pentru sezonul toamna - iarna.

 FRESH FARM SRL

FRESH FARM SRL

Scopul proiectului "Fresh Farm" este să furnizeze fructe și legume proaspete și de cea mai înaltă calitate instituțiilor din Moldova, cum ar fi grădinițe, școli, restaurante și cantine, asigurând surse de aprovizionare de încredere pentru alimente sănătoase și sigure. Obiectivele noastre includ furnizarea de produse proaspete și sigure la timp, îmbunătățirea calității nutriției și reducerea risipei alimentare, contribuind astfel la sustenabilitate. Impactul proiectului constă în economisirea timpului și efortului instituțiilor partenere, creșterea calității nutriției elevilor și consumatorilor, sprijinirea agriculturii locale și consolidarea relațiilor de încredere cu partenerii noștri.

 SOROCEAN POWER ENERGY SRL

SOROCEAN POWER ENERGY SRL

Închirierea unei noi încăperi pentru dezvoltarea afacerei, procurarea calculatoarelor și a echipamentelor necesare pentru realizarea documentației tehnice. Procurarea echipamentelor pentru realizarea unui laborator electrotehnic, pentru efectuarea măsurărilor și încercărilor echipamentelor electrice.

 EFROS GROUP SRL

EFROS GROUP SRL

Scopul companiei „Efros Group” SRL este de a-și extinde varietatea de servicii și produse, de a-și mări numărul clienților și de a deveni un brand recunoscut pe piața națională și internațională.

 PANTOFINI SRL

PANTOFINI SRL

Procurare produse pentru noul magazin Top Top Bambini, magazinul nr 2, in cadrul Port Mall, unde este comercializată încălțăminte pentru copii de la cei mai buni producători din Italia.

 FEODORA URSU SRL

FEODORA URSU SRL

COMPANIA E CONCENTRATĂ PE DESERVIREA ȘI CREȘTEREA NUMĂRULUI DE CLIENȚI, MENTINAND IN ACELAS TIMP PRODUSELE ȘI SERVICIILE DE ÎNALTĂ CALITATE

 VLT RENT AUTO SRL

VLT RENT AUTO SRL

Compania este concentrată pe dezvoltare durabilă și creșterea numărului de clienți, menținând în același timp standarde înalte de calitate în prestarea serviciilor

 TENC-DECOR SRL

TENC-DECOR SRL

Procurarea și suplinirea stocului de mărfuri în magazin

 DIGITAL ACORD SRL

DIGITAL ACORD SRL

Toate locurile de muncă din Republica Moldova la un click distanță. Scopul principal este de a conecta angajatorii cu potențialii angajați într-un mod eficient și accesibil. Site-ul oferă o platformă unde angajatorii pot posta anunțuri de angajare, iar candidații pot răspunde la aceste anunțuri, aplicând direct prin intermediul site-ului. Scopul este de a simplifica și de a accelera procesul de recrutare, făcându-l mai eficient pentru toate părțile implicate.

 LES PERLES SRL

LES PERLES SRL

Misiunea noastră este să creăm bijuterii pentru femei ce inspiră, iar mesajul central: descoperă perla din tine. Scopul nostru este ca fiece femeie să simtă valoarea unicității sale, iar noi îi oferim bijuterii și asistare de stilizare care o ajută să se manifeste. Compania este concentrată pe dezvoltare durabilă și creșterea numărului de clienți, menținând în același timp standarde înalte de calitate.

 DANE ALEXCONS SRL

DANE ALEXCONS SRL

procurare utilaj si repararea mijlocului fix

 AVIM PRODAGRO SRL

AVIM PRODAGRO SRL

расширение производства, открытие цеха по разделке мяса

 CHEMIX GRUPP SRL

CHEMIX GRUPP SRL

Strategia de dezvoltare a companiei noastre: posibilitatea de schimbare a bazei de consumatori; cresterea loialitatii fata de produsul companiei; atragerea clienților noi prin publicitate și promovare

 UTILACORD SRL

UTILACORD SRL

Vizează promovarea și dezvoltării durabile și extinderea bazei de clienti fără a compromite standardele ridicate de calitatea

 KONTRAST DISTRIBUTION SRL

KONTRAST DISTRIBUTION SRL

Deschiderea unei locatii noi – cafenea / bar cu producerea proprie de deserturi si cocktailuri de autor

 OHOTVIN SRL

OHOTVIN SRL

Scopul proiectului nostru este să aducem magia sărbătorilor direct în inima Moldovei, oferind clienților noștri acces la cele mai spectaculoase accesorii de la mii de kilometri distanță, aduse din China. Ne străduim să transformăm fiecare sărbătoare într-o experiență de neuitat, punând la dispoziție decorațiuni unice, lumini strălucitoare și cadouri inspirate. Astfel, nu doar economisim timp și efort, ci și aducem un impact vizibil asupra atmosferei festive din Moldova. Clienții noștri vor avea acces la produse de calitate la prețuri competitive, astfel încât sărbătorile să fie nu doar mai ușor de organizat, ci și mai spectaculoase ca niciodată. Acest proiect își propune să revoluționeze piața locală a accesoriilor de sărbători, răspunzând nevoilor clienților noștri cu produse inovatoare și de calitate.

 BUSINESS AUTORENT SRL

BUSINESS AUTORENT SRL

Procurarea automobileleor cu parcurs de pe piata locala pentru a mari parcul de automobile, 7000 Euro sunt suficienti pentru procurarea automobilului

 RIVOSMART SRL

RIVOSMART SRL

Scopul proiectului de a crea o echipa dotata tehnic cu tot ce este necesar pentru a organiza evenimente in zona de E-commerce. Am scopul de a ajuta minim 100 de antreprenori sa lanseze propriile magazine online, insa am nevoie de o echipa de ajutor in zona asta. Minim sa le pot asigura un laptop bun cu care sa lucreze pe diferite aspecte si proiecte mai complexe pe el.

 ERHAN CONSULTING SRL

ERHAN CONSULTING SRL

Scopul proiectului este de a moderniza și eficientiza operațiunile de birou ale entității noastre de contabilitate. Obiectivele includ achiziționarea de echipamente de birou de înaltă calitate, cum ar fi calculatoare, imprimante și software specializat, pentru a îmbunătăți productivitatea, precum și pentru a furniza servicii mai precise și rapide clienților noștri. De asemenea, dorim să reducem erorile umane și să ne asigurăm că suntem în pas cu tehnologiile actuale, ceea ce va spori competitivitatea noastră pe piață.

 GLOBAL FANTASTIC SRL

GLOBAL FANTASTIC SRL

Scopul proiectului Conferința de Afaceri Talking Business, organizată de SRL GLOBAL FANTASTIC, este de a aduce împreună peste 400 de participanți din diverse domenii ale afacerilor, inclusiv IMM-uri, top și middle management, fondatori, administratori, investitori și freelanceri. Această conferință are ca obiectiv principal facilitarea schimbului de cunoștințe, idei și experiențe între participanți, oferind o platformă interactivă pentru dezvoltarea profesională și networking.

 BIOCONITERRA SRL

BIOCONITERRA SRL

Investitii

Întreprinzător Individual SÎRBU MARIA

Întreprinzător Individual SÎRBU MARIA

Scopul și obiectivele proiectului- Compania se concentrează pe promovarea dezvoltării durabile și creșterea numărului de clienți fideli, menținând în același timp o comunicare constantă și eficientă cu aceștia. Prioritatea noastră este să menținem standarde înalte de calitate în toate aspectele prestației serviciilor noastre.

 VINADOR PROIECT SRL

VINADOR PROIECT SRL

Dupa 2 ani de experienta in industria vinunului, atat ca organizator de evenimente, distribuitor si comerciant am indentificat 2 probleme cu care se confrunta cumparatorul de vin din Republica Moldova. 1. Nu exista un magazin sau o platforma online care sa aiba toate etichetele de vin. 2. Consumatorul nu este dispus sa plateasca mai mult pentru o sticla de vin bun, inca nu este dispus. Astfel ne-am propus sa aducem pe piata noastra o solutie prin care sa facem vinurile noastre autohtone mai accesebile si mai disponibile. O platforma in care sa fie listate toate vinurile produse la noi in Moldova, sa le oferim posibilitate la expunere atat cramelor mari cat si celor mici in egala masura. Iar clientul sa beneficieze de cea mai diversificata vinoteca, livrare in toata tara si pret imbatabil.

ÎNTREPRINDEREA INDIVIDUALĂ VICTORIA - BARGHEL

ÎNTREPRINDEREA INDIVIDUALĂ VICTORIA - BARGHEL

compania se focuseaza pe satisfacerea complecta a cererilor de piata privind produse alimentare si nealimentare

 ARTIST BY VALERIA PASHA SRL

ARTIST BY VALERIA PASHA SRL

Scopul proiectului investițional este de a deschide o filială nouă a studioului nostru de predare muzicală în Republica Moldova. Obiectivul principal al acestui proiect este de a oferi oportunități de învățare și dezvoltare muzicală de calitate pentru studenți și de a contribui la dezvoltarea și promovarea culturii muzicale în țară. Impactul și relevanța proiectului în contextul pieței din Republica Moldova sunt semnificative. În primul rând, Republica Moldova are un potențial muzical bogat, cu mulți tineri talentați și pasionați de muzică. Deschiderea unei filiale a unui studio de predare muzicală în această regiune oferă acestor tineri oportunitatea de a-și dezvolta abilitățile și talentul într-un mediu profesionist și stimulant. În al doilea rând, piața muzicală din Republica Moldova are nevoie de instituții și resurse educaționale de calitate pentru a sprijini și promova dezvoltarea muzicii în toate aspectele sale.

SOCIETATEA COMERCIALĂ ALIMDUN TIN S.R.L.

SOCIETATEA COMERCIALĂ ALIMDUN TIN S.R.L.

Compania este concentrată pe dezvoltare durabilă și creșterea numărului de clienți, menținând în același timp standarde înalte de calitate în prestarea serviciilor.

 BIO SUCCES SRL

BIO SUCCES SRL

Scopul nostru este de a cultiva legume calitative, sanatoase cu gust autentic, utilizand tehnologii noi si cu atitudine responsabila fata de mediu.

 SSM EXTERN RANDIS SRL

SSM EXTERN RANDIS SRL

refinantare activ si mijloace circulante pentru capital de lucru

 TICIREF SRL

TICIREF SRL

Refinantare credit

 NEW FUTURE TECH SRL

NEW FUTURE TECH SRL

Salarizarea echipei de muncitori, achiziționare materialelor pentru lucrari

 FERMA CONDUR SRL

FERMA CONDUR SRL

Procurarea liniei de producerea hranei pentru animale, fiind producatori agricoli avem cerealele proprii si avind aceasta linie putem roduce hrana pentru animale dupa care sa le comercializam!

 MAXIMOBILA SRL

MAXIMOBILA SRL

Dedicăm eforturi constante pentru a asigura satisfacerea completă a cererilor de pe piață privind nevoile clientiilor nostri. Avem un portofoliu diversificat de produse pentru oficii, mobilier în apartament, mobilier în școli, gradinite. Ne angajăm să aducem în prim-plan calitatea și diversitatea în serviciile noastre pentru a îmbunătăți bunăstarea animalelor și a satisface în întregime așteptările clienților noștri.

 AIMDVS STUDIO SRL

AIMDVS STUDIO SRL

Scopul companiei noastre este să creeze spații funcționale, estetice și personalizate în conformitate cu nevoile și preferințele clienților. Aceasta implică transformarea unui interior într-un mediu care să reflecte identitatea și gusturile clientului, oferind în același timp soluții practice și inovatoare.

 ALLIANCE GROUP SRL

ALLIANCE GROUP SRL

Crearea platformei pentru un client in domeniul imobilui si constructie

 RENAT CAFE SRL

RENAT CAFE SRL

extinderea afacerii

 HAPPY-NADINE SRL

HAPPY-NADINE SRL

Scopul proiectului este divizat în două: 1) După ce am reușit să reglăm capacitatea de producere, planificăm o strategie de promovare pentru anul 2024, care să cuprindă și colaborări de lungă durată cu influienceri, de la (3-12 luni), asa cum colaborarile ocazitionale si cele de o singură dată nu mai sunt relevante. Totodată cu reglarea capacitatii de producere si cu noile colaborari cu specialisti din domeniu (designer vestimentar, tehnolog), urmează și diversificarea, completarea gamei de produse (rochițe) cu costumașe și alte accesorii pentru copii; 2) Acoperirea capitalului circulant;

 RUSAL GRUP SRL

RUSAL GRUP SRL

Import de piese din polonia

 PRODIAMANT CONSTRUCT SRL

PRODIAMANT CONSTRUCT SRL

Dezvoltare

 NATALLACCOUNTING SRL

NATALLACCOUNTING SRL

EXTINDEREA LOCULUI DE MUNCA SI FORMAREA UNUI NOU LOC DE MUNCA

 GEOMAP-PLUS SRL

GEOMAP-PLUS SRL

satisfacerea cerintei de pe piata atit a clientilor finali, cit si a multor companii de constructii, design, mobila in seminee electrice de cea mai inalta calitate

 PIZZA VS SRL

PIZZA VS SRL

Planific sa extind terasa sa încălzesc terasa pe sezonul rece prin construcția dou sobe sa procur ferestre pentru a face aceasta terasa de tip imchis

 GOLDEN SKRAB SRL

GOLDEN SKRAB SRL

De a procura utilaj pentru jacut cafea și utilaj de copt croasane

Firma de Producţie şi Comerţ TEHNOAPROVIZ S.R.L.

Firma de Producţie şi Comerţ TEHNOAPROVIZ S.R.L.

Completarea stocurilor cu numărul necesar de scule așchietoare, și anume burghie pentru prelucrarea metalului cu coadă cilindrică, seria medie, calitatea clasa A, materialul din HSS, diametru Ø 0,7 mm - Ø 15,0 mm.

 SACRED ENERGY SRL

SACRED ENERGY SRL

Scopul proiectul este implimentarea noi instrumente de vinzare a produselor si de achizitie a materiei prime.Obietive: participarea la targuri si expozitii,marirea numarului de clienti,largirea asortimentului.

 DEVIGRUP AGREMENT SRL

DEVIGRUP AGREMENT SRL

Majorarea vinzarilor online pe situl nostru www.chibox.md conform tendintelor actuale. recunoasterea pe retelele sociale. Deprinderea publicului de achitarile online ceea ce reprezintă viitorul, comoditate si rapiditate

 TEO DRILLING SRL

TEO DRILLING SRL

Scopul este de a avea toate materialele si instrumentele necesare pentru a efectua lucrări specializate care nu au concurență la noi în țară.

 CHOCOMAGIC SRL

CHOCOMAGIC SRL

Compania a fost fondată în 2019, la moment se întîmpina dificultăți în dezvoltare. Suma care va fi acordată la moment va participa la dezvoltare și pregătirea pentru noul sezon corporativ și depășirea situației de impas. #salveazaunproducatorpentruviitor

ÎNTREPRINDEREA MIXTĂ P.A.A. S.R.L.

ÎNTREPRINDEREA MIXTĂ P.A.A. S.R.L.

Compania și-a stabilit satisfacerea unui număr cat mai mare de clienți în domeniul serviciilor contabile, asistență fiscală si servicii juridice.

 ALEMA COSMETIC SRL

ALEMA COSMETIC SRL

Suntem o companie de distributie si am vrea sa cream un magazin online cu peste 4000 de produse ca sa le livram direct clientului.

 BADAR-M SRL

BADAR-M SRL

Pe parcursul anului 2023 au fost implementate peste 20 de proiecte cu primari și organizații obștești pentru amenajarea locurilor de joacă pentru copii în Moldova. Peste 70 de unități ale produsului au fost vândute în sectorul privat. În 2024 ne propunem să ajungem la 150 de unități.

 FLOOR SOLUTIONS SRL

FLOOR SOLUTIONS SRL

Extinderea afacerii prin contractarea unui nou furnizor TerHurne

 POWER STRENGTH SRL

POWER STRENGTH SRL

Obiectivul acestui proiect este de a amenaja spațiul de recreere și socializare pentru locuitorii din comunitatea noastră (Ceadîr-Lunga și satele din proximitate). Observăm o nevoie crescută pentru activități recreative în rândul tinerilor și al adulților. Procurarea meselor de biliard și reabilitarea incaperii vor aduce un beneficiu considerabil comunității noastre, deoarece va oferi un loc de întâlnire sigur și plăcut, încurajând interacțiunea socială și promovând un stil de viață activ și sănătos (pe plan internațional biliardul este considerat spor). Impactul acestui proiect este deosebit de semnificativ pentru localitatea noastră, deoarece nu există niciun alt loc similar de agrement în apropiere. Prin urmare, crearea acestui spațiu va satisface o necesitate reală și va contribui la îmbunătățirea calității vieții pentru locuitorii noștri. De asemenea, proiectul va stimula economia locală prin atragerea clienților și prin crearea de oportunități de angajare în sectorul serviciilor.

 CONT OFFICE PRIM SRL

CONT OFFICE PRIM SRL

Compania noastra se extinde si avem nevoie de automatizarea procesului de lucru, tindem sa ne imbunutatim serviciile prestate prim automatizarea procesului de lucru

 ATICHIN SRL

ATICHIN SRL

Scopul este de a facilita cumpararea de marfuri si de a extinge afacerea prin furnizarea de uleiuri tehnice

 TINTO MEDIA SRL

TINTO MEDIA SRL

Împrumutul este preconizat pentru suplinirea echipamentului tehnic pentru producție video.

 PELIN-COMPANY SRL

PELIN-COMPANY SRL

Scopul proectului este satisfacerea cererii pe piată a produselor alimentare si de uz casnic,deasemenea optam pentru furnizarea serviciilor si produselor de inalta calitate.

 JULIUS GRUP SRL

JULIUS GRUP SRL

Scopul proiectului Poke Poke - deschiderea locației nr. 2 a restaurantului - este de a extinde și consolida brandul Poke Poke, oferind o experiență culinară inovatoare și autentică într-un nou punct de vânzare. Obiectivele includ creșterea veniturilor prin atragerea de noi clienți, fidelizarea celor existenți și consolidarea poziției pe piață, prin menținerea calității superioare a mâncărurilor și a serviciilor oferite. Prin intermediul acestei expansiuni strategice, dorim să obținem profitabilitate sustenabilă și să devenim o destinație preferată pentru iubitorii de mâncare sănătoasă și delicioasă.

 BLUE ALGORITHMS SRL

BLUE ALGORITHMS SRL

Proiectul yellowforms.com isi propune sa revolutioneze modul in care companiile mici si mari gestioneaza programarile prin intermediul unei platforme de booking inovatoare. Scopul sau este de a simplifica procesul de programare pentru diverse afaceri, cum ar fi saloanele de frumusete, tattoo saloane, frizerii sau barbershops. Prin intermediul yellowforms.com, clientii pot programa servicii cu usurinta, avand vizibilitate asupra disponibilitatii specialistilor si a serviciilor oferite de companie.

 ZAO BIO MAKE-UP SRL

ZAO BIO MAKE-UP SRL

Refinanțare credit Fagura, diferența banilor sunt pentru renovare site antos.md, creare magazin online, sisteme de plăti, servicii, promovare online.

 HOUSE PLAN GROUP SRL

HOUSE PLAN GROUP SRL

Dezvoltarea zonei de agrement in Butuceni, teren cu acces direct la riu in inima statutului turistic ,sector cu potențial major in turism.

 NEGURA SVETLANA SRL

NEGURA SVETLANA SRL

Planific extinderea afacerei prin dezvoltarea atelierului si producerii de imbracaminte

 RIMISTEF SRL

RIMISTEF SRL

Scopul și obiectivele proiectului: Scopul primordial este targhetarea noilor clienți, promovarea online, achitarea campaniilor de publicitate și închiderea anticipată a creditului activ Fagura.

 SERANA GRUP SRL

SERANA GRUP SRL

Scopul proiectului este de a utiliza mijloacele financiare pentru achizitionarea dispozitivelor si consumabilelor medicale pentru a livra prin contracte semnate si inregistrate institutiilor medicale statale si private

 FARMACIA SATULUI SRL

FARMACIA SATULUI SRL

Refinantarea creditului existent la Fagura si procurarea unui stoc nou de marfa

 URURU SRL

URURU SRL

Ne dorim sa dezvoltam o afacere frumoasa despre frumusete,femenitate , cu cele mai bune produse,dorite si cautate in intreaga lume: Victori’s Secret,Sultan de Saba,Rituals etc.

 KAIZEN CAR SRL

KAIZEN CAR SRL

Pe piața moldovenească nu există în acest moment magazine similare, așa că scopul este de a fi primii care se instalează în această zonă.

 CHENCO SRL

CHENCO SRL

Promovarea productiei de mobila din placaj

 WAKE UP COFFEE SRL

WAKE UP COFFEE SRL

Avem idei foarte importante și interesante ! Dorim să facem comandă de un butic nou făcut pentru a înlocui acel vechi . Sunt zile când 2 lucrători nu reușesc să lucreze și să deservească lumea , fiind ca butic , care este la moment , este foarte mic și incomod , de aia ne-am gândit să facem comandă de un butic mai mare , mai călduros , mai comod . Noi avem loc închiriat la “ Supraten Ciocana ” . Noi vrem să transformăm acest în loc într-un loc unde lumea să servească cafea și să mănânce ceva în atmosferă frumoasă și plăcută . După care ne dorim să închidem toate datoriile firmei dintr-o dată . Noi credem ca o să reușim să facem totul , cum ne-am pus în plan . La moment este visul nostru : butic nou , frumos amenajat cu mini-terasa și decor frumos .

 TECHNOGAME VADIM SRL

TECHNOGAME VADIM SRL

Scopul meu ieste sa-mi dezvolt compania fara a implica pe nimeni din investitori doresc sigur cu puterile mele, ce tine de crearea siteu-rilor ieste un lucru destul de profitabil , activand in acest domeniu , fara a fi angajat oficial sau ceva de genul . Am un plan de a deschide si un departament de gaming care le v-a oferi oamenilor s-a abtina o aplicatie dupa crearea siteu-lui si de a creste propria afacere . Compania creata de mine impreuna cu angajatii il vor ajuta pe client cu promovari si rezultate mari la accesarile pe google.Am realizat un bussines plan destul de bun de aceia am nevoie de o suma de bani mai mare pentru a investi in anumita tehnica , si in salariile angajatiilor .Scopul Companieii ieste o afacere care sa ma poata sa-mi ajut parintii , care miau oferit totul si vreau sa pbtin rezultate in compania mea creata de mine , si sa nu activez la alt cnv.

 IMAS-CERCETARE ŞI STRATEGII SRL

IMAS-CERCETARE ŞI STRATEGII SRL

Eficientizarea platilor curente si evitarea blocajelor de plati cauzate de clientii care intirzie uneori platile. In acest fel se va asigura o mai buna cursivitate a proiectelor si mentinerea unui ritm adecvat in privinta volumelor de lucru.

 GRAN-COLOR SRL

GRAN-COLOR SRL

Achizitionare de peitris, diferite fractii si culori, atat marmura cat si granit. Difersificarea cecului mediu cu produse aditionale, cum ar fi si geomembrana, statuiete din beton. Difersificare cu producere de pietrs vopsit

 PARAINVEST SRL

PARAINVEST SRL

Pentru a oferi clientilor acces la o gama larga de produse sanatoase si alternative pe piata din Moldova.

 GALERIA MOBILEI SRL

GALERIA MOBILEI SRL

Extindera afacerii și rulaj surse financiare

 SEBASTIAN PRIM SRL

SEBASTIAN PRIM SRL

Crearea unui Centru /Club de dezvoltare,creație și afterschool pentru copii,însoțit de un atelier de închiriere a costumelor de carnaval, cu oferirea unui mediu educațional care să încurajeze imaginația, creativitatea și socializarea în rândul copiilor din zona rezidențială, având în vedere că în zona respectivă nu sunt activitati pentru copii si nici Ateliere de inchiriere.. Ob- e : 1. Atragerea unui număr semnificativ de copii din zona rezidențială pentru a participa la activitați si frecventa independent.Angajarea unui număr de mămici pentru poziții part-time în atelierul de închiriere a costumelor. Măsurile de succes -flexibilitatea orarului și nivelul de satisfacție în ceea ce privește condițiile de lucru. 3. Răspuns la Nevoile Părinților si copiilor. Proiectul se bazează pe dezvoltare comunitătii locale, înțelegerea nevoilor părinților și copiilor din zona rezidențială. Oferirea serviciilor educaționale și posibilitatea închirierii costumelor de carnaval pentru evenimente

 D&M BALLERINI SRL

D&M BALLERINI SRL

Mărirea stocului şi gama produselor

 MED POWER SRL

MED POWER SRL

In urma licitatiei publice, am fost desemnat cistugator pe unele loturi, astfel pw data de 11 ianuarie urmeaza sa fie semnat contractul dintr-e compania MED POWER SRL, CAPCS si Institutul de Neurologie si Neurochirurgie, ulterior se va comanda marfa conform pozitiilor contractuale si va urma livrarea

 ORGANIC TIME SRL

ORGANIC TIME SRL

Achizitionarea a doua branduri noi de produse ECO.

 BUSINESS SHOP SRL

BUSINESS SHOP SRL

Scopul nostru este să obținem un credit pentru a sprijini dezvoltarea și extinderea afacerii noastre în domeniul dezvoltării de site-uri web și aplicații mobile. Obiectivele noastre includ creșterea vânzărilor, promovarea produselor noastre, precum icursuri.md și yellowforms.md, și consolidarea poziției noastre pe piață. Dorim să continuăm dezvoltarea de proiecte de succes și să aducem inovație în domeniul digital.

 FOX TRADING SRL

FOX TRADING SRL

Suplinirea mijloacelor circulante, achitati cu furnizorii

 CO & FAMILY SRL

CO & FAMILY SRL

Investiția a fost deja făcută în livada de nuci

 TEA MEDIA SRL

TEA MEDIA SRL

Scopul proiectului este extinderea pe piața din Romania cu servicii de instruire online în care ne propunem să atragem minim 50-100 noi beneficieri

 HILL & VALLEY SRL

HILL & VALLEY SRL

Scopul proiectului investițional propus de SRL ”Hill & Valley” este de a crea o zonă agroturistică ECO pe un teren de 10 ha pe traseul turistic Chișinău – Orhei cu denumirea Hill & Valley Farm. Formatul turistic are drept slogan “Pick your own” sau “Culege singur” și prevede antrenarea turiștilor în culesul producției proprii de struguri, mure, zmeură și afine de pe plantațiile înființate de societate, cât și crearea zonelor special amenajate cu direcții de camping, glamping, unități de cazare agroturistică, terase pentru evenimente socio-culturale. Accentul pe evenimentele socio-culturale sunt o parte componentă forte a strategiei de dezvoltare a zonei. Acestea prevăd activități de următorul tip: • Trasee amenajate pentru maratoane, întreceri sportive; • Festivaluri de tipul Bostaniada sau altele; • Concerte și seri tematice prin amenajarea unui amfiteatru din stoguri de paie, drept scenă fiind folosită terasa de 300 m.p. sau în câmp de levanțică

 KLOTEX-STYLE SRL

KLOTEX-STYLE SRL

Doresc să-mi extind afacerea prin angajarea a încă 9 angajați. Am nevoie de resurse financiare pentru procurarea mașinilor de cusut și organizarea locului de munca integral.

 BLOOMBRAIN SRL

BLOOMBRAIN SRL

Ne dorim lansarea pieții în Moldova pentru serviciile Bloomcoding. Vom executa campanii paid media pentru a promova participarea la lecție demonstrativă gratuită. Ulterior vom converti participanții în clienți. Ne propunem cu acest împrumut să generăm aproximativ 15000 EURO în venit (3x ROAS)

 CAMIR PROJECT SRL

CAMIR PROJECT SRL

Mijloace circulante

Întreprinzător Individual FENDIC DIANA

Întreprinzător Individual FENDIC DIANA

Dezvoltarea si cresterea companiei

 IMPEX SHOP SRL

IMPEX SHOP SRL

Scopul acestui proiect este să implementăm un sistem CRM (Customer Relationship Management) în cadrul magazinului nostru online. Obiectivele includ gestionarea eficientă a relațiilor cu clienții, personalizarea experienței de cumpărare, creșterea retentiei clienților și optimizarea proceselor de marketing și vânzare.

 MTIE SOFTWARE SRL

MTIE SOFTWARE SRL

Crearea unei companii de IT orientata spre: 1) Software Development / Web Development si Design UX/Ui 2) Outstaffing / Outsourcing pentru companiile straine 3) Dezvoltarea produsului propriu AI

 CEO-GRUP SRL

CEO-GRUP SRL

Oferim posibilitatea copii și adulților care au frică sau emoții când ies în fața unui public cu ajutorul nostru să-i instruim pas cu pas ca să vorbească cu încredere în fața oricărui public.

 BUTTONS GROUP SRL

BUTTONS GROUP SRL

BUTTONS - Stofe unicale 💕Atmosferă de suflet🌿Armonie în croitorie🧵 Misiunea BUTTONS este de a ajuta persoanele creative din domeniul designului vestimentar să-și realizeze cele mai îndrăznețe idei, datorită gamei variate de țesături și accesorii de înaltă calitate. 🛍️ Adresele magazinelor noastre: Botanica: bul. Decebal 99 J Râșcani: bul. Moscova 2

 MACIUCA SRL

MACIUCA SRL

scopul finatarii este de a suplini si a largi capacitatea stocului de produse marfa in depozit ca sa putem activa si bani rulanti pentru alte cheltuieli, ca exemplu achitarea in avans la dulcinella S.R.L sau achitarea in avans pentru stocul saptaminal de flori

 CON-IOVU SRL

CON-IOVU SRL

Deschiderea si dotarea unui un nou oficiu

 BROWN PRODUCTION SRL

BROWN PRODUCTION SRL

amenajarea unui nou studio, materiale de constructie si finisaje

 GAMA INSTRUMENT SRL

GAMA INSTRUMENT SRL

Scopul proiectului este de a aduce jocurile de masă la un alt nivel, cu adaptarea acestuia pentru piața Moldovei cu brand-uri și companii autohtone. Unul din obiectivele proiectului este să familiarizăm poporul moldav cu jocurile de societate. Astfel, vom contribui la creșterea nivelului de educație financiară, dar și la dezvoltarea personală, socializare și multe altele.

 HOMIPRO SRL

HOMIPRO SRL

Marirea capitalului circulant ne va ajuta sa avem o oferta bogata (ca stoc si sortiment) pentru clientii nostri in perioada cea mai de varf a afacerii noastre: toamna si mai ales luna Decembrie. Dorim sa micsoram costurile pe transport, iar incepand cu luna Sept. preturile cresc.

 UNIVERS-FM MEDIA SRL

UNIVERS-FM MEDIA SRL

Academia de Weekend" intenționează să inaugureze o activitate opțională de artă digitală dedicată copiilor. În cadrul acestei inițiative, cei mici vor avea oportunitatea de a explora și dezvolta creativitatea lor prin desen digital, folosindu-se de un instrument modern: tableta grafică. Această activitate oferă un mediu interactiv și captivant în care copiii pot să-și exprime imaginația și să experimenteze cu diferite tehnici artistice digitale. Prin intermediul acestei inițiative, "Academia de Weekend" își propune să încurajeze creativitatea și abilitățile artistice ale copiilor, oferindu-le o experiență educativă și distractivă în domeniul artei digitale.

 VA-RA STUDIO SRL

VA-RA STUDIO SRL

Scopul proiectului dezvoltare fotostudioului existent in stil minimalist cu aparatura de ultima generatie, care ajuta la creaiare continutului pentru web (video, imagini, reels)

 RESPECT MARKET SRL

RESPECT MARKET SRL

Deci avem un minimarket alimentar în or.Chșinau raionul râșcani .Concepul este vânzare de cafea "To Go" unde barista deservește aparte (Loc special amenajat cu aparat de casa aparte ) și ulterior minimarketul unde oamenii pot cumpara produsele alimentare necesare (ambalate corespunzator, unde la iesire este casierul care scaneaza produsele si cumparatorul achita.Obiectivul este deschiderea la al doilea punct comercial ( finisat în proporți de 90 %).

 ORGANICUM GROUP SRL

ORGANICUM GROUP SRL

Datorita acestui fond vom avea posibilitatea de a mari portofoliul de produse in urma solicitarilor clientilor nostri.

 SANVITCOM SRL

SANVITCOM SRL

Suplinirea stocului cu produse in magazin

 SWEET DREAM SRL

SWEET DREAM SRL

In cadrul acestui proiect dorim sa cumpărăm materia prima , direct de la producător ..

 TVAM PROPERTY GROUP SRL

TVAM PROPERTY GROUP SRL

Intentionam sa extindem afacerea pentru fi si mai aproape de clientii nostri, de a le oferi produse de calitate superioara si un asortiment mai vast.

 SOFI PROMO SRL

SOFI PROMO SRL

Ne dorim sa cream website de prezentare cu posibilitate de cumparare pentru cele 7 branduri care le promovam.

 PEEKABOO SRL

PEEKABOO SRL

Compania noastra initial se ocupa de producerea si coaserea hainelor pentru copii. Vinzarile de baza erau c en-gros magazinelor din republica. Insa nu aveam crestere in directia data, si am decis sa trecem la vinzarile retail prin intermediul unui magazin online. Datorita pandemiei am observat ca putem avea un venit mai mare in mai scurt timp, deoarece vindeam la pret de bucata prin retele de socializare. In 2022 am decis sa aplic la BERD pentru a crea un magazin online cu mai multe functionalitati, si pentru a putea folosi nu doar pentru vinzarea produselor noastre dar si pentru a colabora cu alti producatori, importatori, sau chiar singuri sa importam produse care ar fi cerute pe piata. Acest proiect a fost finisat si acum continuam sa-l dezvoltam. Consider ca pentru a avea vinzari mai mari este necesar de avea un sortiment foarte larg si procesul de cumparare pentru clienti sa fie simplu si placut.

 POIENIŢA PICILOR SRL

POIENIŢA PICILOR SRL

Scopul acestui proiect este de reduce cat mai mult din lucrul manual al angajatilor. Planificam modernizarea bucatariei prin achizitionarea echipamentului nou care ne va permite sa optimizam costurile de energie si sa automatiza procesul de lucru.

Societatea Comercială FIERIOAN S.R.L.

Societatea Comercială FIERIOAN S.R.L.

Scopul proiectului este de a finaliza comanda si anume fabricarea gratiilor din metal

 MAISON DU SAVON SRL

MAISON DU SAVON SRL

La Maison du Savon de Marseille este o companie nouă pe piața Republicii Moldova, cu 18 luni de activitate. Având la moment un singur magazin fizic pe teritoriul Chișinăului și magazin online, ne dorim și planificăm extinderea companiei, respectiv, deschiderea unui al doilea magazin, astfel încât să fim mai aproape de clienții noștri care fac drum lung să ajungă la noi. Timp de aceste 18 luni am observat un fenomen îmbucurător cauzat de 2 motive. Oamenii care aveau și până acum un stil de viață eco - și-au găsit „magazinul-prieten” unde își pot face plinul cu produse naturale de îngrijire a corpului și a locuinței. Astfel își economisesc timpul și ușurează viața, găsind într-un singur loc tot de ce au nevoie. Al doilea motiv - contribuim la un proces mai activ de re-educare a oamenilor noștri, ce ține de calitatea și naturalețea produselor pe care le folosim pentru corp, casă și respectiv - cu impact pozitiv pentru mediu. Milităm pentru impact pozitiv asupra societății

 BABUR-PLUS SRL

BABUR-PLUS SRL

7 PERS EU ADMINISTRATOR MANAGER VINZXARI 2 SOFERI 2 DEPOZITAR 1 HAMAL 1

 CORA DEVELOPMENT COMPANY SRL

CORA DEVELOPMENT COMPANY SRL

Proiectul cafenea LADROOM, este destinat sa dezvoltate micile afaceri, inspecial dezvoltarea zonelor rurale, iar amplasarea intr-o zona pitoreasca a cafenelei ii ofera un aer deosebit, or aici se promoveaza cultura olaritului prin comercializarea acestor produse. Seintentioneaza chiar alaturi delocatie sa se fca o camaera a olarului.

 LORITA ACCOUNTING SRL

LORITA ACCOUNTING SRL

Extinderea afacerii.

Întreprinzător Individual GORCEAG SVETLANA

Întreprinzător Individual GORCEAG SVETLANA

1. Scopul și obiectivele proiectului - Am nevoie de resurse financiare pentru a asigura stocul de marfa. Pentru sezonul de toamna planific sa largesc asortimentul si sa procur incaltaminte (marimea 20-41), haine pentru scoala, blugi s.a.

 PERA-DIGITAL SOLUTIONS SRL

PERA-DIGITAL SOLUTIONS SRL

Pentru a finanța activitatea companiei ca salarii pentru angajați și tehnică/mobilier în oficiu

 BC PARTNERS HOUSE SRL

BC PARTNERS HOUSE SRL

Scopul este de a mari oferta editoriala prin adaugarea de inca 50 de titluri in urmatorul an.

 HOMY DECOR SRL

HOMY DECOR SRL

Refinanțarea altui credit

 LUMIIZAR SRL

LUMIIZAR SRL

Mijloace circulante pentru optimizarea si eficientizarea procesului de lucru

 ROSE CREATIVE SRL

ROSE CREATIVE SRL

рефинансирование кредита

 RAIU COMPANY & PARTY TIME SRL

RAIU COMPANY & PARTY TIME SRL

Scopul este de a mări asortimentul de mărfuri într-o locație nouă mai mare ca spațiu şi într-o zonă unde este un flux mare de clienți potențiali ,care ar face cumpăraturi mai mari .La moment compania activează întru-n spațiu micuț de 30 m p dar oricum face vînzări zilnice între 2 şi 3 mii lei schimbînd locația cu mai mult spațiu 200 m p şi diversificînd asortimentul de mărfuri se planifică şi vînzări mai mari .

Firma de Producţie şi Comerţ ALDEMIR ŞI CO S.R.L.

Firma de Producţie şi Comerţ ALDEMIR ŞI CO S.R.L.

Executam lucrari de constructie, Contract chistigat prin platforma Achizitii.md. si procurarea unui imobil nefinisat, pe care ulterior il vom finisa la cheie si il vom vinde,

 SOBEL A&I SRL

SOBEL A&I SRL

Scopul producției și vânzării unei noi colecții poate fi de a oferi clienților produse, de calitate și în tendințe, care să îndeplinească nevoile și preferințele

 CĂSUŢA COPILĂRIEI SRL

CĂSUŢA COPILĂRIEI SRL

Optimizarea afacerii,crearea siteului,marketing etc.

 SMARTIC CLUB SRL

SMARTIC CLUB SRL

Noi la Genius Academy suntem în proces de creare a unei PLATFORME (Cabinet online pentru studenții (copiii) care frecventează cursurile de SOROBAN și CITIRE Rapidă la Genius. Acum în iunie 2023 vom lansa această platformă dar desigur mai sunt multe sute de ore de muncă pentru a digitaliza procese interne și implimenta automatizări pentur echipă și clienți.

 ICYMOO GROUP SRL

ICYMOO GROUP SRL

IcyMoo- frozen yogurt are un scop bine definit: să încurajăm oamenii să adopte alegeri mai sănătoase în alimentație. Într-o societate în care preocupările legate de sănătate sunt tot mai accentuate, oferim un produs unic în Moldova care să satisfacă pofta de dulce fără să compromită echilibrul nutrițional. Frozen yogurt-ul nostru este o alternativă delicioasă la deserturile tradiționale, fiind bogat în proteine și conținând mai puține grăsimi și calorii. Cu ingrediente proaspete și opțiuni de topping-uri sănătoase, dorim să inspirăm comunitatea să facă alegeri alimentare mai informate și să se bucure de gusturi delicioase fără să-și pună în pericol sănătatea.

Investiția în proiecte de finanțare participativă implică riscuri, inclusiv riscul pierderii parțiale sau integrale a fondurilor investite. Investiția dvs. nu este acoperită de schemele de garantare a depozitelor stabilite în conformitate cu Directiva 2014/49/UE a Parlamentului European și a Consiliului. De asemenea, investiția dvs. nu este acoperită de schemele de compensare a investitorilor stabilite în conformitate cu Directiva 97/9/CE a Parlamentului European și a Consiliului.

Este posibil ca investiția dumneavoastră să nu genereze niciun venit. Acesta nu este un produs de economisire și vă sfătuim să nu investiți mai mult de 10% din capitalul dumneavoastră net în proiectele de finanțare participativă. Este posibil să nu puteți vinde instrumentele de investiții atunci când doriți. Dacă sunteți în măsură să le vindeți, este posibil totuși să înregistrați pierderi.