ID împrumut: 2358/072304282202

SVG AUTO STORE SRL

🇷🇴
Auto Store - importator de automobile noi și rulate în R. Moldova
Date generale companie
Gradul de finanțare
€10 000 din €10 000 pentru 24 luni
100.0%
2589 investitori
-334 zile rămase
Informații cheie
Locație
Chișinău
Administrator
-
Asociați
SERGIU GÎDEI
Domeniu activitate
4511, 4519, 4532, 7311, 7711
Contribuție proprie în proiect
€10 000
Grad de risc și dobândă
Gradul de risc
C
5
Dobândă
22.9%
Overall Business Risk
Ridicat moderat
Credite
Grad de îndatorare
Durata istoriei de credit
N/A luni
Alte credite active
€N/A
Valoare credite
-
Plată lunară alte credite
N/A
Alte detalii credite
Penalități la alte credite
Total credite pasive
-----
Verificări biroul de credite
Alte detalii
Administrarea împrumutului
Creditul este administrat de Fagura

Scopul și obiectivele proiectului

Scopul principal pe care se bazează toată activitatea companiei este de a oferi pe piață automobile rulate de calitate, fără vicii ascunse, astfel încât experiența procurării unui automobil cu parcurs să fie una la fel de plăcută și pozitivă cum e cea a procurării unei mașini noi. Obiectivele pe care le avem pe lângă cel de a construi o companie profitabilă sunt: să fim deschiși și maxim transparenți cu clienții noștri; să contribuim la crearea unei pieți de mașini rulate sigură; să diversificăm piața prin importuri de pe noi piețe astfel făcând cumpărarea de automobile cu parcurs mai accesibilă

Activitățile principale și produsele / serviciile oferite

Principalul gen de activitate a companiei este comerțul cu autoturisme și vehicule ușoare. Noi suntem una din primele companii a dat start importului de automobile din Coreea de Sud, China, pieți relativ noi pentru importul de automobile însă care permit de a avea sinecost mult mai mic la achiziție comparativ cu aceleași produse importate din Uniunea Europeană.

Realizări notabile

Compania are activitate de peste 5 ani pe piața din R. Moldova. De-a lungul acestor ani, am reușit să multiplicăm atât cifra de afaceri cât și numărul de clienți satisfăcuți, unii din ei devenind clienți fideli și repetați. În 2021 și 2022 am realizat vânzări de peste 50 mln. MDL și peste 150 automobile vândute anual. În 2023 ne propunem să înregistrăm o creștere a numărului de automobile vândute de 34% (200 un.) și a cifrei de afaceri și a profitului net de 20%. Dea lungul activității, compania a reușit să stabilească parteneriate sigure cu companii de leasing precum MAIB Leasing, BT Leasing, Expert Leasing dar și cu ProCreditBank, Microinvest, EasyCredit. Astfel, oferim o gamă diversă de opțiuni de finanțare a automobilelor vândute.

Echipa proiectului și experiența relevantă

Dezvoltatorul de proiect declară că, după cunoștința sa, nu au fost omise informații și că acestea nu induc în eroare sau nu sunt inexacte în mod vădit. Dezvoltatorul de proiect este responsabil de pregătirea acestei fișe cu informații esențiale privind investiția.

Această ofertă de finanțare participativă nu a fost verificată și nu a fost aprobată de către Comisia Națională a Pieței Financiare (CNPF) sau de către Autoritatea Europeană pentru Valori Mobiliare și Piețe (ESMA). Gradul de adecvare al experienței și al cunoștințelor dumneavoastră nu a fost neapărat evaluat înainte de a vi se acorda accesul la această investiție. Realizând această investiție, vă asumați intregral riscurile care decurg din aceasta, inclusiv riscul pierderii parțiale sau integrale a fondurilor investite.

Avertizare de risc

Investiția în acest proiect de finanțare participativă implică riscuri, inclusiv riscul pierderii parțiale sau integrale a fondurilor investite. Investiția dvs. nu este acoperită de schemele de garantare a depozitelor stabilite în conformitate cu Directiva 2014/49/UE a Parlamentului European și a Consiliului*. De asemenea, investiția dvs. nu este acoperită de schemele de compensare a investitorilor stabilite în conformitate cu Directiva 97/9/CE a Parlamentului European și a Consiliului**.

Este posibil ca investiția dumneavoastră să nu genereze niciun venit. Acesta nu este un produs de economisire și vă sfătuim să nu investiți mai mult de 10% din capitalul dumneavoastră net în proiectele de finanțare participativă. Este posibil să nu puteți vinde instrumentele de investiții atunci când doriți. Dacă sunteți în măsură să le vindeți, este posibil totuși să înregistrați pierderi.

* Directiva 2014/49 / UE a Parlamentului European și a Consiliului din 16 aprilie 2014 privind sistemele de garantare a depozitelor (JO L 173, 12.6.2014, p. 149). ** Directiva 97/9 / CE a Parlamentului European și a Consiliului din 3 martie 1997 privind sistemele de compensare a investitorilor (JO L 84, 26.3.1997, p. 22).

Fagura Contact Support

Suntem aici să te ajutăm

Program de lucru: Luni – vineri: 9.00 – 18.00
Cererile de credit pot fi depuse online 24/7

Investiția în proiecte de finanțare participativă implică riscuri, inclusiv riscul pierderii parțiale sau integrale a fondurilor investite. Investiția dvs. nu este acoperită de schemele de garantare a depozitelor stabilite în conformitate cu Directiva 2014/49/UE a Parlamentului European și a Consiliului. De asemenea, investiția dvs. nu este acoperită de schemele de compensare a investitorilor stabilite în conformitate cu Directiva 97/9/CE a Parlamentului European și a Consiliului.

Este posibil ca investiția dumneavoastră să nu genereze niciun venit. Acesta nu este un produs de economisire și vă sfătuim să nu investiți mai mult de 10% din capitalul dumneavoastră net în proiectele de finanțare participativă. Este posibil să nu puteți vinde instrumentele de investiții atunci când doriți. Dacă sunteți în măsură să le vindeți, este posibil totuși să înregistrați pierderi.