ID împrumut: 3031/062404622506

ALLIANCE GROUP SRL

🇷🇴
Agentie de Marketing - Emarketing
image 263.png
Date generale companie
Gradul de finanțare
€12 000 din €12 000 pentru 48 luni
100.0%
208 investitori
8 zile rămase
Informații cheie
Locație
Chișinău
Administrator
-
Asociați
ANDREI PERJAN, GALINA VISAN
Domeniu activitate
51430, 52450, 51840, 52489, 74140
Contribuție proprie în proiect
€5 000
Grad de risc și dobândă
Gradul de risc
C
2
Dobândă
19.9%
Overall Business Risk
Ridicat moderat
Credite
Grad de îndatorare
Durata istoriei de credit
N/A luni
Alte credite active
€N/A
Valoare credite
-
Plată lunară alte credite
N/A
Alte detalii credite
Penalități la alte credite
Total credite pasive
-----
Verificări biroul de credite
Alte detalii
Administrarea împrumutului
Creditul este administrat de Fagura

Scopul și obiectivele proiectului

Scopul acestui proiect este dezvoltarea unei platforme digitale inovatoare care să faciliteze gestionarea eficientă a proiectelor imobiliare și de construcții. Gestionarea Proiectelor: Permite monitorizarea în timp real a progresului proiectelor, alocarea resurselor și urmărirea costurilor. Comunicare și Colaborare: Oferă un spațiu centralizat pentru colaborare între echipele de proiect, inclusiv partajarea documentelor și comunicarea rapidă. Transparență și Tranzacții: Asigură transparența tranzacțiilor și a proceselor financiare prin utilizarea tehnologiei blockchain, ceea ce permite urmărirea și verificarea fiecărei etape a proiectului. Analize și Rapoarte: Furnizează rapoarte detaliate și analize predictive pentru a sprijini luarea deciziilor bazate pe date concrete.

Activitățile principale și produsele / serviciile oferite

Prin această platformă, clientul nostru din domeniul imobiliar și al construcțiilor va putea să îmbunătățească eficiența operațională, să reducă riscurile și să crească satisfacția clienților prin livrarea de proiecte de înaltă calitate, la timp și în limita bugetului stabilit.

Realizări notabile

Agenția noastră se mândrește cu un portofoliu impresionant de clienți, inclusiv lideri de piață din diverse industrii. Am creat diverse platforme, website-uri și strategii de marketing CRM personalizate, care au contribuit semnificativ la succesul clienților noștr

Echipa proiectului și experiența relevantă

Dezvoltatorul de proiect declară că, după cunoștința sa, nu au fost omise informații și că acestea nu induc în eroare sau nu sunt inexacte în mod vădit. Dezvoltatorul de proiect este responsabil de pregătirea acestei fișe cu informații esențiale privind investiția.

Această ofertă de finanțare participativă nu a fost verificată și nu a fost aprobată de către Comisia Națională a Pieței Financiare (CNPF) sau de către Autoritatea Europeană pentru Valori Mobiliare și Piețe (ESMA). Gradul de adecvare al experienței și al cunoștințelor dumneavoastră nu a fost neapărat evaluat înainte de a vi se acorda accesul la această investiție. Realizând această investiție, vă asumați intregral riscurile care decurg din aceasta, inclusiv riscul pierderii parțiale sau integrale a fondurilor investite.

Avertizare de risc

Investiția în acest proiect de finanțare participativă implică riscuri, inclusiv riscul pierderii parțiale sau integrale a fondurilor investite. Investiția dvs. nu este acoperită de schemele de garantare a depozitelor stabilite în conformitate cu Directiva 2014/49/UE a Parlamentului European și a Consiliului*. De asemenea, investiția dvs. nu este acoperită de schemele de compensare a investitorilor stabilite în conformitate cu Directiva 97/9/CE a Parlamentului European și a Consiliului**.

Este posibil ca investiția dumneavoastră să nu genereze niciun venit. Acesta nu este un produs de economisire și vă sfătuim să nu investiți mai mult de 10% din capitalul dumneavoastră net în proiectele de finanțare participativă. Este posibil să nu puteți vinde instrumentele de investiții atunci când doriți. Dacă sunteți în măsură să le vindeți, este posibil totuși să înregistrați pierderi.

* Directiva 2014/49 / UE a Parlamentului European și a Consiliului din 16 aprilie 2014 privind sistemele de garantare a depozitelor (JO L 173, 12.6.2014, p. 149). ** Directiva 97/9 / CE a Parlamentului European și a Consiliului din 3 martie 1997 privind sistemele de compensare a investitorilor (JO L 84, 26.3.1997, p. 22).

Fagura Contact Support

Suntem aici să te ajutăm

Program de lucru: Luni – vineri: 9.00 – 18.00
Cererile de credit pot fi depuse online 24/7

Investiția în proiecte de finanțare participativă implică riscuri, inclusiv riscul pierderii parțiale sau integrale a fondurilor investite. Investiția dvs. nu este acoperită de schemele de garantare a depozitelor stabilite în conformitate cu Directiva 2014/49/UE a Parlamentului European și a Consiliului. De asemenea, investiția dvs. nu este acoperită de schemele de compensare a investitorilor stabilite în conformitate cu Directiva 97/9/CE a Parlamentului European și a Consiliului.

Este posibil ca investiția dumneavoastră să nu genereze niciun venit. Acesta nu este un produs de economisire și vă sfătuim să nu investiți mai mult de 10% din capitalul dumneavoastră net în proiectele de finanțare participativă. Este posibil să nu puteți vinde instrumentele de investiții atunci când doriți. Dacă sunteți în măsură să le vindeți, este posibil totuși să înregistrați pierderi.