Maison du Savon de Marseille – descoperă afacerea cu aromă franceză în dezvoltarea căreia poți investi

De când am lansat #creditepentruIMM suntem și mai plini de inspirație, descoperind proiecte curajoase și inovatoare printre cererile de finanțare din platformă.

Astăzi vă invităm să o cunoașteți pe Veronica Gîdei, ambasadoarea mirosului senzațional și a pielii catifelate. La Maison du Savon de Marseille este locația care îți trezește toți senzorii doar la pronunția denumirii, iar dacă mai intrați și în magazin descoperiți o gamă largă de săpunuri și produse cosmetice sută la sută bio. La Maison du Savon este despre ingrediente 100% naturale, calitate înaltă și gust rafinat. Veronica administrează afacerea din 2021, atunci când a decis că visele pot deveni realitate, iar pentru aceasta este nevoie doar de un strop de curaj și multă implicare sufletească. 

Pe rafturile frumos amenajate din buticul „franțuzesc” din Zity Mall, găsești săpunuri parfumate, artizanale, dar și celebrul săpun de Marsilia, ce conține 72% uleiuri. Ne-a cucerit și săpunul de Alep, unul dintre cele mai vechi săpunuri din lume, cu o durată de viață de peste de 2.000 ani. Buticul propune o gamă largă de produse cosmetice, cu ingrediente biologice, fără parabeni și fără sulfați. 

De ce vă povestim toate astea? Pentru că în spatele succesului stă multă muncă și susținere din partea celor apropiați. Acum, avem ocazia să fim și noi o mică parte a acestei experiențe extraordinare. Veronica a aplicat la programul Fagura „Credite cu dobânda zero” pentru IMM, depunând o cerere de împrumut de 5000 de EURO. Banii planifică să-i utilizeze pentru suplinirea stocului de mărfuri, ceea ce îi va permite lărgirea gamei de produse și achiziții de produselor deja îndrăgite de clienți. 

Vă îndemnăm cu drag să vizionați un Filmuleț ca să o cunoașteți mai bine pe antreprenoare și compania sa:

Veronica, ești o inspirație! Sperăm ca Maison du Savon să ajungă în toate casele din Republica Moldova. Mult succes! 

În speranța că am trezit interesul de a investi, mai ales că avem și o Promoție pentru VOI până la final de august, haideți în CONTUL de INVESTITOR să vedeți ce vă mai fac banii  😉 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Investiția în proiecte de finanțare participativă implică riscuri, inclusiv riscul pierderii parțiale sau integrale a fondurilor investite. Investiția dvs. nu este acoperită de schemele de garantare a depozitelor stabilite în conformitate cu Directiva 2014/49/UE a Parlamentului European și a Consiliului. De asemenea, investiția dvs. nu este acoperită de schemele de compensare a investitorilor stabilite în conformitate cu Directiva 97/9/CE a Parlamentului European și a Consiliului.

Este posibil ca investiția dumneavoastră să nu genereze niciun venit. Acesta nu este un produs de economisire și vă sfătuim să nu investiți mai mult de 10% din capitalul dumneavoastră net în proiectele de finanțare participativă. Este posibil să nu puteți vinde instrumentele de investiții atunci când doriți. Dacă sunteți în măsură să le vindeți, este posibil totuși să înregistrați pierderi.