Afaceri mici – oameni mari! Investește în ideile listate pe Fagura

Continuăm săptămâna cu noi antreprenori care să vă motiveze. Natalia Belousov este administratoare companiei Rubliov Maxim SRL, care a depus pe Fagura.com cu o cerere de împrumut de 2500 de EURO

Natalia este deținătoarea unei mici afaceri, în care pune multă dedicație. În 2021 ea a preluat activitatea unui mic magazin de fructe și legume, localizat în sectorul Ciocana din Chișinău. Tânăra antreprenoare dă dovadă de asiduitate zilnic, pregătind pentru clienții săi cele mai proaspete produse de sezon, aranjate cu grijă pe rafturile magazinului. Pentru cei care vor să surprindă pe cineva cu un cadou original, Natalia creează și „buchete comestibile” (din fructe și legume).

Antreprenoarea consideră că pentru o afacere de succes trebuie să se implice activ în tot ceea ce face, iar o mașină pentru transportarea produselor pe care le alege de la producătorii autohtoni ar fi un pas înainte. Aceasta i-ar oferi comoditate, rapiditate și posibilitatea să diversifice spectrul de produse: pește, ouă, condimente, băuturi, miere. Da! Unul din produsele cheie al magazinului este mierea… Miere de Cahul. Aici Natalia dă dovadă de solidaritate cu alți mici antreprenori, producători autohtoni, susținându-i și promovând produsul local. 

Iar atunci când este dedicație, rezultatele nu întârzie să apară. O susținem pe Natalia prin acceptarea în programul „Credite cu dobândă zero” pentru IMM, iar vouă sperăm că v-am trezit interesul de a investi. Vă reamintim că avem și o Promoție pentru VOI până la final de august. Haideți în CONTUL de INVESTITOR să vedeți ce vă mai fac banii  😉 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Investiția în proiecte de finanțare participativă implică riscuri, inclusiv riscul pierderii parțiale sau integrale a fondurilor investite. Investiția dvs. nu este acoperită de schemele de garantare a depozitelor stabilite în conformitate cu Directiva 2014/49/UE a Parlamentului European și a Consiliului. De asemenea, investiția dvs. nu este acoperită de schemele de compensare a investitorilor stabilite în conformitate cu Directiva 97/9/CE a Parlamentului European și a Consiliului.

Este posibil ca investiția dumneavoastră să nu genereze niciun venit. Acesta nu este un produs de economisire și vă sfătuim să nu investiți mai mult de 10% din capitalul dumneavoastră net în proiectele de finanțare participativă. Este posibil să nu puteți vinde instrumentele de investiții atunci când doriți. Dacă sunteți în măsură să le vindeți, este posibil totuși să înregistrați pierderi.