Andrei Rudoi și o poveste “comodă” a companiei Homy Decor SRL

I-am cunoscut pe cei de la Homy Decor SRL acum câțiva ani, în momentul în care ne-am așezat în fotoliile moi, marca BECAUSE. 

Homy Decor SRL este o companie producătoare de mobilier alternativ – Bean Bags – care activează pe piața Republicii Moldova din 2014. 

Atunci, fiind student în anul I la universitate, Andrei a dat viață unei noi idei deosebite pe piața autohtonă. Deja de ani buni, Homy Decor SRL aduce confortul și culoarea în casele oamenilor, dar și la diverse evenimente. 

Pe site-ul www.because.md găsești o varietate de fotolii moi care pot fi procurate, dar și închiriate. 

În acest moment, compania a depus o cerere de împrumut în suma de 5000 de EURO pe Fagura.com, iar banii planifică să-i utilizeze pentru refinanțarea creditului existent în altă instituție financiară. Având în vedere că pe piața Republicii Moldova există doar câțiva antreprenori care produc astfel de mobilier, comenzile sunt mereu în creștere. Pentru a face față solicitărilor, compania are nevoie în permanență de lichidități pentru a suplini stocurile de materie primă și a gestiona corect cheltuielile administrative.

Te îndemnăm cu drag să explorezi produsele www.because.md, iar dacă dorești ceva personalizat, vei primi și o simulare cum va arăta bean bag-ul cu logo solicitat. 

Andrei, mult succes în tot ce ceea faci, iar celor ce ne urmăresc le dorim să se molipsească de curajul și optimismul tău. Companiile mici și mijlocii, dar și cele nou-create, pot aplica la programul „Credite cu dobândă zero” pentru IMM & Startups, astfel beneficiind de susținerea și încrederea noastră. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Investiția în proiecte de finanțare participativă implică riscuri, inclusiv riscul pierderii parțiale sau integrale a fondurilor investite. Investiția dvs. nu este acoperită de schemele de garantare a depozitelor stabilite în conformitate cu Directiva 2014/49/UE a Parlamentului European și a Consiliului. De asemenea, investiția dvs. nu este acoperită de schemele de compensare a investitorilor stabilite în conformitate cu Directiva 97/9/CE a Parlamentului European și a Consiliului.

Este posibil ca investiția dumneavoastră să nu genereze niciun venit. Acesta nu este un produs de economisire și vă sfătuim să nu investiți mai mult de 10% din capitalul dumneavoastră net în proiectele de finanțare participativă. Este posibil să nu puteți vinde instrumentele de investiții atunci când doriți. Dacă sunteți în măsură să le vindeți, este posibil totuși să înregistrați pierderi.