Descoperă echipa Genius Academy și investește în dezvoltarea acesteia

Atât de multe afaceri promițătoare am descoperit în ultimul timp grație „Credite cu dobândă ZERO” pe Fagura, încât ardem de nerăbdare să îți povestim și ție despre Genius Academy

Genius Academy este un centru educațional unde copiii au acces la cele mai eficiente cursuri de dezvoltare. Acum 3 ani, Dana Amaftioae, a înființat primul centru al academiei în orașul Drochia, iar în acest moment putem număra șapte sucursale deschise în cinci localități: Soroca, Bălți, Ștefan Vodă, Chișinău, dar și la Brașov (România). Aici copii învață într-un mod neobișnuit matematica, își antrenează memoria, concentrația și răbdarea. 

Dana a reușit să-și dezvolte proiectul pe timp de pandemie, dar a simțit nevoia de a-și digitaliza afacerea. Astfel, în acest moment pe Fagura.com găsiți cu o cerere de împrumut de 5000 de EURO, a companiei cu denumirea juridică Smartic Club SRL. Digitalizarea presupune crearea unei platforme online prin care fiecare elev va avea acces direct la cabinetul său personal. Astfel Cursul Soroban, Aritmetica Mentală, Bunele Maniere, dar și alte cursuri disponibile vor fi mai aproape copii și părinții lor.

Te îndemnăm cu drag să vizionezi un Filmuleț pentru a o cunoaște pe Dana și istoria afacerii ei, iar pe pagina de facebook a Academiei vezi o mulțime de recenzii minunate.

Construind comunitatea Fagura, avem oportunitatea de a construi un viitor mai bun pentru copii noștri, astfel hai în CONTUL de INVESTITOR să vedeți ce vă mai fac banii  😉.   

Fii pregătit pentru noi lansări și update-uri și hai pe contul de Telegram Fagura ca să fii la curent primul cu tot ce facem!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Investiția în proiecte de finanțare participativă implică riscuri, inclusiv riscul pierderii parțiale sau integrale a fondurilor investite. Investiția dvs. nu este acoperită de schemele de garantare a depozitelor stabilite în conformitate cu Directiva 2014/49/UE a Parlamentului European și a Consiliului. De asemenea, investiția dvs. nu este acoperită de schemele de compensare a investitorilor stabilite în conformitate cu Directiva 97/9/CE a Parlamentului European și a Consiliului.

Este posibil ca investiția dumneavoastră să nu genereze niciun venit. Acesta nu este un produs de economisire și vă sfătuim să nu investiți mai mult de 10% din capitalul dumneavoastră net în proiectele de finanțare participativă. Este posibil să nu puteți vinde instrumentele de investiții atunci când doriți. Dacă sunteți în măsură să le vindeți, este posibil totuși să înregistrați pierderi.