Idei de afaceri dezvoltate în pandemie

Astăzi îți povestim despre activitatea companiei Brown Production SRL care vrea să-și ia locul binemeritat în programul „Credite cu dobânda zero” pentru IMM. Valeriu-Răzvan Ursu este cel care conduce afacerea. Având experiență în administrarea altor întreprinderi, în pandemie, antreprenorul a decis să acopere noile necesități survenite pe piață. Mergi în contul de investitor și vezi cererea.

☝️ Pandemia a accelerat ritmul de utilizare a tehnologiilor inovative. Existau și anterior, dar nu erau utilizate atât de mult. Răzvan, a venit în comunitate cu oportunități de acces la podcasturi, webinare, cursuri sau interviuri care erau atât de necesare pentru toți cei prinși în izolare sau lock-down, dar și acum, când deja avem obiceiul și interesul de urmări sau învăța online.

Brown Production SRL în acțiune

🦾 Brown Production SRL a depus o cerere de împrumut în suma de 5000 EUR pentru a investi în echipament nou și a oferi în continuare serviciile sale de streaming video pentru portofoliul său de clienți, dar și pentru a acoperi celelalte solicitări care apar. Educația online este o oportunitate demnă de valorificat pentru toți cei care doresc să se dezvolte constant, iar producția video de mici dimensiuni oferă experiența completă.

👉 Nu rata ocazia de a pune umărul la dezvoltarea unei afaceri de un real folos în era digitală. Alimentează CONTUL de INVESTITOR și urmărește cum investițiile tale dau cursul corect noilor proiecte.

😉 Pentru cele mai operative informații te invităm să aderi grupului de Telegram Fagura.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Investiția în proiecte de finanțare participativă implică riscuri, inclusiv riscul pierderii parțiale sau integrale a fondurilor investite. Investiția dvs. nu este acoperită de schemele de garantare a depozitelor stabilite în conformitate cu Directiva 2014/49/UE a Parlamentului European și a Consiliului. De asemenea, investiția dvs. nu este acoperită de schemele de compensare a investitorilor stabilite în conformitate cu Directiva 97/9/CE a Parlamentului European și a Consiliului.

Este posibil ca investiția dumneavoastră să nu genereze niciun venit. Acesta nu este un produs de economisire și vă sfătuim să nu investiți mai mult de 10% din capitalul dumneavoastră net în proiectele de finanțare participativă. Este posibil să nu puteți vinde instrumentele de investiții atunci când doriți. Dacă sunteți în măsură să le vindeți, este posibil totuși să înregistrați pierderi.