Investim în copii? DA, dar și în companiile cu servicii și produse pentru ei

Cu toții știm că atunci când ai copii vrei pentru ei tot ce-i mai bun. Nouă ne place să susținem afaceri despre și pentru cei mici, iar Credite cu dobândă zero este locul perfect pentru asta. În acest moment, pe Fagura.com găsiți o cerere de împrumut de la Top Top Bambini (Pantofini SRL) – magazinul cu încălțăminte pentru cei mici. 

Dacă accesați toptopbambini.md gasiți întreg catalogul cu încalțăminte de la cei mai buni producători italieni, cum ar fi:

✅ DIANETTI

✅ Balocchi

✅ JOG DOG

✅ MOBY DICK

✅ Balducci

Încălțămintea corespunde standardelor europene și este confecționată manual, asigurând un confort maxim piciorului, iar pentru o experiență mai plăcută compania oferă servicii de livrare oriunde în Moldova. Acum Pantofini SRL vrea să-și crească baza de produse pentru noile colecții. 

The idea💡

Dacă ai ajuns până aici, hai să vă povestim și cum a venit ideea afacerii 👣 

Având bunei stabiliți în Italia și acces la piața din străinătate, Stela Chiriac (administratoare Pantofini SRL) practica shoppingul în Italia. A remarcat raportul preț-calitate, însă alegerea unei perechi de încălțăminte era dificilă și incomodă. Astfel, a decis să deschidă propriul magazin și să ofere posibilitatea fiecărui copilaș să-și personalizeze alegerile. Magazinul Top Top Bambini îl găsiți în mun. Chișinău, pe bd. Moscovei 2, unde puteți proba mai multe modele și alege opțiunea perfectă pentru confortul copiilor vostri. 

Dacă te-am convins, hai în CONTUL de INVESTITOR să vezi ce mai fac banii tăi!

👉🏼 Fii pregătit pentru noi lansări și update-uri și hai pecontul de Telegram Fagura ca să fii la curent primul cu tot ce facem!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Investiția în proiecte de finanțare participativă implică riscuri, inclusiv riscul pierderii parțiale sau integrale a fondurilor investite. Investiția dvs. nu este acoperită de schemele de garantare a depozitelor stabilite în conformitate cu Directiva 2014/49/UE a Parlamentului European și a Consiliului. De asemenea, investiția dvs. nu este acoperită de schemele de compensare a investitorilor stabilite în conformitate cu Directiva 97/9/CE a Parlamentului European și a Consiliului.

Este posibil ca investiția dumneavoastră să nu genereze niciun venit. Acesta nu este un produs de economisire și vă sfătuim să nu investiți mai mult de 10% din capitalul dumneavoastră net în proiectele de finanțare participativă. Este posibil să nu puteți vinde instrumentele de investiții atunci când doriți. Dacă sunteți în măsură să le vindeți, este posibil totuși să înregistrați pierderi.