Angela Sobol vrea să treacă la o nouă etapă cu fulgii de cereale Ronți

Angela Sobol este fondatoarea și administratoarea companiei ART-PROECO SRL. Și-a dorit să producă ceva acasă, local și a decis să se axeze pe un produs sănătos și delicios. Vorbim despre fulgii de cereale, care sunt fără conservanți, adaosuri chimice sau îndulcitori artificiali. 

Fulgii de cereale Ronți îi găsiți în magazine sau farmacii, iar pentru a fi mai vizibili, Angela planifică să dezvolte designul ambalajului. Anume acesta este scopul cererii de împrumut de 5000 EURO, listată în acest moment pe Fagura.com.

ART-PROECO SRL propune un sortiment variat de fulgi din cereale. Făina de porumb este baza, după care se adaugă diferite semințe pentru a îmbogăți substanțele nutritive. Printre cele mai solicitate sunt cele cu semințe de dovleac, cânepă sau struguri. La fel puteți găsi și fulgi din faina de soriz sau un amestec dintre făină de hrișcă și cacao naturală. 

Vă îndemnăm cu drag să vizionați un Filmuleț ca să o cunoașteți mai bine pe antreprenoare și compania sa.

Știu că v-am convins ce gustare să luați mâine la muncă – sunt crocanți, apetisanți și fără gluten, iar astăzi haideți în CONTUL de INVESTITOR să vedeți ce vă mai fac banii, mai ales că avem și o Promoție pentru VOI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Investiția în proiecte de finanțare participativă implică riscuri, inclusiv riscul pierderii parțiale sau integrale a fondurilor investite. Investiția dvs. nu este acoperită de schemele de garantare a depozitelor stabilite în conformitate cu Directiva 2014/49/UE a Parlamentului European și a Consiliului. De asemenea, investiția dvs. nu este acoperită de schemele de compensare a investitorilor stabilite în conformitate cu Directiva 97/9/CE a Parlamentului European și a Consiliului.

Este posibil ca investiția dumneavoastră să nu genereze niciun venit. Acesta nu este un produs de economisire și vă sfătuim să nu investiți mai mult de 10% din capitalul dumneavoastră net în proiectele de finanțare participativă. Este posibil să nu puteți vinde instrumentele de investiții atunci când doriți. Dacă sunteți în măsură să le vindeți, este posibil totuși să înregistrați pierderi.