Descoperă grantul potrivit pentru afacerea ta

Creează-ți acum un cont gratuit și accesează imediat toate oportunitățile de finanțare nerambursabilă disponibile pentru antreprenorii din R. Moldova. În plus, Fagura te sprijină și cu finanțarea contribuției proprii

Creează contul gratuit
Granturi IMM

De ce să creezi cont pe Fagura?

Motive de a obține baza de date completă despre granturi IMM de la donatori

Finanțare nerambursabilă 100%
Accesează rapid o selecție completă de granturi nerambursabile pentru afacerea ta. Descoperă toate oportunitățile de finanțare disponibile, fără costuri ascunse.
Simplu și rapid, totul online
Tot ce trebuie să faci este să îți creezi un cont, iar în doar 5-10 minute poți explora toate opțiunile de finanțare disponibile. Procesul este complet online, fără bătăi de cap.
Contribuție proprie? Fagura te sprijină
Dacă este necesară o contribuție proprie între 20% și 50%, Fagura te susține cu soluții de finanțare, astfel încât să poți accesa granturile de care ai nevoie.
Parteneriate și sprijin comunitar
Alătură-te unei comunități de peste 2000 de antreprenori și experți care îți vor oferi suportul necesar pentru a-ți dezvolta afacerea și a profita la maximum de oportunitățile de finanțare.

Accesează granturi IMM și cofinanțare direct prin Fagura

Pe Fagura, antreprenorii din R. Moldova au acces la informație despre granturi nerambursabile, care sunt oferite de cei mai importanți donatori. În plus, Fagura vine în sprijinul tău și cu finanțarea contribuției proprii, asigurându-se că ai toate resursele necesare pentru a transforma ideile tale în realitate și pentru a-ți dezvolta afacerea.

01
Creezi cont
Înregistrează-te pe platforma Fagura cu un cont de tip "împrumutat". Procesul este simplu și durează doar câteva minute, similar cu plasarea unei comenzi online. Trebuie doar să furnizezi câteva informații despre tine și afacerea ta.
02
Accesezi baza de date cu granturi
După crearea contului, vei avea acces imediat la o bază de date extinsă cu oportunități de finanțare nerambursabilă. Explorează granturile disponibile pentru antreprenorii din R. Moldova, toate accesibile printr-un proces complet online.
03
Fagura cofinanțează contribuția proprie
Dacă pentru obținerea unui grant este necesară o contribuție proprie, Fagura te sprijină cu finanțare suplimentară. Astfel, vei avea toate resursele necesare pentru a accesa granturile și a-ți dezvolta afacerea.
Fagura Contact Support

Suntem aici să te ajutăm

Program de lucru: Luni – vineri: 9.00 – 18.00
Cererile de credit pot fi depuse online 24/7

Investiția în proiecte de finanțare participativă implică riscuri, inclusiv riscul pierderii parțiale sau integrale a fondurilor investite. Investiția dvs. nu este acoperită de schemele de garantare a depozitelor stabilite în conformitate cu Directiva 2014/49/UE a Parlamentului European și a Consiliului. De asemenea, investiția dvs. nu este acoperită de schemele de compensare a investitorilor stabilite în conformitate cu Directiva 97/9/CE a Parlamentului European și a Consiliului.

Este posibil ca investiția dumneavoastră să nu genereze niciun venit. Acesta nu este un produs de economisire și vă sfătuim să nu investiți mai mult de 10% din capitalul dumneavoastră net în proiectele de finanțare participativă. Este posibil să nu puteți vinde instrumentele de investiții atunci când doriți. Dacă sunteți în măsură să le vindeți, este posibil totuși să înregistrați pierderi.