ID împrumut: 2393/072305275902

VINADOR PROIECT SRL

🇷🇴
e-commerce vinador.md
Date generale companie
  • Data înregistrării
    31 Martie 2022
  • Pagină web
  • Codul fiscal (CIF / CUI)
    1022600015948
  • Adresa
  • Verificare pe date.gov.md
  • Social media
Gradul de finanțare
€10 000 din €10 000 pentru 24 luni
100.0%
2479 investitori
-267 zile rămase
Informații cheie
Locație
Chișinău
Administrator
-
Asociați
SANDU SCOBIOALA
Domeniu activitate
9329, 7, 4634, 4617, 4639
Contribuție proprie în proiect
€10 000
Grad de risc și dobândă
Gradul de risc
D
2
Dobândă
24.4%
Overall Business Risk
Moderat
Credite
Grad de îndatorare
Durata istoriei de credit
N/A luni
Alte credite active
€N/A
Valoare credite
-
Plată lunară alte credite
N/A
Alte detalii credite
Penalități la alte credite
Total credite pasive
-----
Verificări biroul de credite
Alte detalii
Administrarea împrumutului
Creditul este administrat de Fagura

Scopul și obiectivele proiectului

Dupa 2 ani de experienta in industria vinunului, atat ca organizator de evenimente, distribuitor si comerciant am indentificat 2 probleme cu care se confrunta cumparatorul de vin din Republica Moldova. 1. Nu exista un magazin sau o platforma online care sa aiba toate etichetele de vin. 2. Consumatorul nu este dispus sa plateasca mai mult pentru o sticla de vin bun, inca nu este dispus. Astfel ne-am propus sa aducem pe piata noastra o solutie prin care sa facem vinurile noastre autohtone mai accesebile si mai disponibile. O platforma in care sa fie listate toate vinurile produse la noi in Moldova, sa le oferim posibilitate la expunere atat cramelor mari cat si celor mici in egala masura. Iar clientul sa beneficieze de cea mai diversificata vinoteca, livrare in toata tara si pret imbatabil.

Activitățile principale și produsele / serviciile oferite

Dupa 2 ani de eveneminte despre vin, lansam cel mai mare magazin de vinuri online. Campionatul de Vinuri din Republica Moldova pe care il organizam este un concept nou de eveniment despre vin pentru publicul de acasa, la fel si magazinul online ca concept este unul total diferit de ce avem pe piata la momentul actual. Vinurile lsitate in magazin online vor avea doua preturi, PRET STANDARD- ca si pe alte magazine, PRET CLUB - pret de distribuitor, disponibil doar pe baza de abonament CLUB VINADOR. Pretul abonamentului este unul de 100 lei pe luna, perioada minima este de 12 luni si va costa 1000 lei. Astfel clientul isi rascumpara investitia de 100 de lei la doua sticle de vin cumparate lunar. Si cum clientii nostri cumpara mai mult de 2 sticle de vin lunar, un astfel de abonament este o afacere foarte buna pentru ei, pentru noi care nu ne focusam pe adaosul comercial al vinului, dar numarul de abonati si pentru crame, mai ales cele mici.

Realizări notabile

De doi ani de zile organizam Campionatul de Vinuri din Republica Moldova, am organizat 22 de evenimente/editii de campionat. Ne cunoaștem personal cu toate cramele din Republica Moldova si proprietarii acestora. Am avut parteneriate de sponsorizare cu Kaufland (sponsor general timp 6 evenimente) Satul German, Salamer, Iceberg Dent, Izvoarele Calimani, Nova Event. Parteneriate media cu Diez si KissFm Chisinau la toate editile de campionat. Avem o comunitate de aproximativ 400 de oameni activi care frecventează evenimentele noastre cu regularitate si sunt alaturi de noi atat online pe retele de socializare cat si offline. Comunitate VINADOR a crescut organic, am reusit sa adunam linga noi oameni cu varste curpinse intre 27- 55 de ani cu salarii medii- inalte, si crestem frumos cu fiecare editie de Campionat organizata. Campionatele continua, din toamna deschidem un nou sezon, aceste evenimente vor juca un rol important in promovoarea Abonamentelor la vin si a intregii platforme VINADOR.

Echipa proiectului și experiența relevantă

Dezvoltatorul de proiect declară că, după cunoștința sa, nu au fost omise informații și că acestea nu induc în eroare sau nu sunt inexacte în mod vădit. Dezvoltatorul de proiect este responsabil de pregătirea acestei fișe cu informații esențiale privind investiția.

Această ofertă de finanțare participativă nu a fost verificată și nu a fost aprobată de către Comisia Națională a Pieței Financiare (CNPF) sau de către Autoritatea Europeană pentru Valori Mobiliare și Piețe (ESMA). Gradul de adecvare al experienței și al cunoștințelor dumneavoastră nu a fost neapărat evaluat înainte de a vi se acorda accesul la această investiție. Realizând această investiție, vă asumați intregral riscurile care decurg din aceasta, inclusiv riscul pierderii parțiale sau integrale a fondurilor investite.

Avertizare de risc

Investiția în acest proiect de finanțare participativă implică riscuri, inclusiv riscul pierderii parțiale sau integrale a fondurilor investite. Investiția dvs. nu este acoperită de schemele de garantare a depozitelor stabilite în conformitate cu Directiva 2014/49/UE a Parlamentului European și a Consiliului*. De asemenea, investiția dvs. nu este acoperită de schemele de compensare a investitorilor stabilite în conformitate cu Directiva 97/9/CE a Parlamentului European și a Consiliului**.

Este posibil ca investiția dumneavoastră să nu genereze niciun venit. Acesta nu este un produs de economisire și vă sfătuim să nu investiți mai mult de 10% din capitalul dumneavoastră net în proiectele de finanțare participativă. Este posibil să nu puteți vinde instrumentele de investiții atunci când doriți. Dacă sunteți în măsură să le vindeți, este posibil totuși să înregistrați pierderi.

* Directiva 2014/49 / UE a Parlamentului European și a Consiliului din 16 aprilie 2014 privind sistemele de garantare a depozitelor (JO L 173, 12.6.2014, p. 149). ** Directiva 97/9 / CE a Parlamentului European și a Consiliului din 3 martie 1997 privind sistemele de compensare a investitorilor (JO L 84, 26.3.1997, p. 22).

Fagura Contact Support

Suntem aici să te ajutăm

Program de lucru: Luni – vineri: 9.00 – 18.00
Cererile de credit pot fi depuse online 24/7

Investiția în proiecte de finanțare participativă implică riscuri, inclusiv riscul pierderii parțiale sau integrale a fondurilor investite. Investiția dvs. nu este acoperită de schemele de garantare a depozitelor stabilite în conformitate cu Directiva 2014/49/UE a Parlamentului European și a Consiliului. De asemenea, investiția dvs. nu este acoperită de schemele de compensare a investitorilor stabilite în conformitate cu Directiva 97/9/CE a Parlamentului European și a Consiliului.

Este posibil ca investiția dumneavoastră să nu genereze niciun venit. Acesta nu este un produs de economisire și vă sfătuim să nu investiți mai mult de 10% din capitalul dumneavoastră net în proiectele de finanțare participativă. Este posibil să nu puteți vinde instrumentele de investiții atunci când doriți. Dacă sunteți în măsură să le vindeți, este posibil totuși să înregistrați pierderi.