ID împrumut: 2492/092305438002

FLORAL SOUL SRL

🇷🇴
Achiziționarea materii prime.
Date generale companie
Gradul de finanțare
€9 950 din €9 975 pentru 24 luni
99.7%
1723 investitori
-212 zile rămase
Informații cheie
Locație
Chișinău
Administrator
-
Asociați
ANASTASIA HARAZ, TRAIAN CHIVRIGA
Domeniu activitate
4776, 4622, 7311, 4690, 4719
Contribuție proprie în proiect
€0
Grad de risc și dobândă
Gradul de risc
D
5
Dobândă
25.9%
Overall Business Risk
Moderat
Credite
Grad de îndatorare
Durata istoriei de credit
N/A luni
Alte credite active
€N/A
Valoare credite
-
Plată lunară alte credite
N/A
Alte detalii credite
Penalități la alte credite
Total credite pasive
-----
Verificări biroul de credite
Alte detalii
Administrarea împrumutului
Creditul este administrat de Fagura

Scopul și obiectivele proiectului

În cadrul acestui proiect dorim să dăm start procesului de import, prin care vom oferi clienților un catalog mai variat de produse și vom optimiza costul de produs.

Activitățile principale și produsele / serviciile oferite

Floral Soul este un brand e-commerce focusat pe înverzirea spațiilor de interior cu plante de ghiveci. Floral Soul oferă 3 servicii de bază: proiecte de înverzire, mentenanță lunară, vânzări directe. Cu noi clientul are parte de un produs finit (plantă+ghiveci+plantare+livrare+suport online de îngrijire) și o gama completă de servicii: înverzire prin analiza spațiului, selecția plantelor conform condițiilor de interior, instalare, amenajare, îngrijire săptămânală. Iar Orangeria Floral Soul este un showroom de plante, ghivece și atmosferă, unde consolidăm comunitatea iubitorilor de plante prin workshopuri și evenimente.

Realizări notabile

În 4 ani de activitate am înverzit peste 200 de companii din diferite domenii - IT, gaming, bănci și organizații internaționale, showroom-uri, business centre; 20% din aceste companii beneficiază de serviciul de mentenanță lunară a plantelor. Am creat cel mai verde spațiu din orașul Chișinău - Orangeria Floral Soul - un showroom de plante, ghivece și atmosferă, unde consolidăm comunitatea iubitorilor de plante prin workshopuri și evenimente.

Echipa proiectului și experiența relevantă

Dezvoltatorul de proiect declară că, după cunoștința sa, nu au fost omise informații și că acestea nu induc în eroare sau nu sunt inexacte în mod vădit. Dezvoltatorul de proiect este responsabil de pregătirea acestei fișe cu informații esențiale privind investiția.

Această ofertă de finanțare participativă nu a fost verificată și nu a fost aprobată de către Comisia Națională a Pieței Financiare (CNPF) sau de către Autoritatea Europeană pentru Valori Mobiliare și Piețe (ESMA). Gradul de adecvare al experienței și al cunoștințelor dumneavoastră nu a fost neapărat evaluat înainte de a vi se acorda accesul la această investiție. Realizând această investiție, vă asumați intregral riscurile care decurg din aceasta, inclusiv riscul pierderii parțiale sau integrale a fondurilor investite.

Avertizare de risc

Investiția în acest proiect de finanțare participativă implică riscuri, inclusiv riscul pierderii parțiale sau integrale a fondurilor investite. Investiția dvs. nu este acoperită de schemele de garantare a depozitelor stabilite în conformitate cu Directiva 2014/49/UE a Parlamentului European și a Consiliului*. De asemenea, investiția dvs. nu este acoperită de schemele de compensare a investitorilor stabilite în conformitate cu Directiva 97/9/CE a Parlamentului European și a Consiliului**.

Este posibil ca investiția dumneavoastră să nu genereze niciun venit. Acesta nu este un produs de economisire și vă sfătuim să nu investiți mai mult de 10% din capitalul dumneavoastră net în proiectele de finanțare participativă. Este posibil să nu puteți vinde instrumentele de investiții atunci când doriți. Dacă sunteți în măsură să le vindeți, este posibil totuși să înregistrați pierderi.

* Directiva 2014/49 / UE a Parlamentului European și a Consiliului din 16 aprilie 2014 privind sistemele de garantare a depozitelor (JO L 173, 12.6.2014, p. 149). ** Directiva 97/9 / CE a Parlamentului European și a Consiliului din 3 martie 1997 privind sistemele de compensare a investitorilor (JO L 84, 26.3.1997, p. 22).

Fagura Contact Support

Suntem aici să te ajutăm

Program de lucru: Luni – vineri: 9.00 – 18.00
Cererile de credit pot fi depuse online 24/7

Investiția în proiecte de finanțare participativă implică riscuri, inclusiv riscul pierderii parțiale sau integrale a fondurilor investite. Investiția dvs. nu este acoperită de schemele de garantare a depozitelor stabilite în conformitate cu Directiva 2014/49/UE a Parlamentului European și a Consiliului. De asemenea, investiția dvs. nu este acoperită de schemele de compensare a investitorilor stabilite în conformitate cu Directiva 97/9/CE a Parlamentului European și a Consiliului.

Este posibil ca investiția dumneavoastră să nu genereze niciun venit. Acesta nu este un produs de economisire și vă sfătuim să nu investiți mai mult de 10% din capitalul dumneavoastră net în proiectele de finanțare participativă. Este posibil să nu puteți vinde instrumentele de investiții atunci când doriți. Dacă sunteți în măsură să le vindeți, este posibil totuși să înregistrați pierderi.