ID împrumut: 2997/052405201204

JULIUS GRUP SRL

🇷🇴
Deschiderea terasei de vara, mijloace circulante
Date generale companie
Gradul de finanțare
€15 500 din €15 500 pentru 48 luni
100.0%
228 investitori
-10 zile rămase
Informații cheie
Locație
Chișinău
Administrator
-
Asociați
IULIAN COJOCARU
Domeniu activitate
5610, 5621, 5630, 5629
Contribuție proprie în proiect
€5 000
Grad de risc și dobândă
Gradul de risc
E
1
Dobândă
26.9%
Overall Business Risk
Scăzut moderat
Credite
Grad de îndatorare
Durata istoriei de credit
N/A luni
Alte credite active
€N/A
Valoare credite
-
Plată lunară alte credite
N/A
Alte detalii credite
Penalități la alte credite
Total credite pasive
-----
Verificări biroul de credite
Alte detalii
Administrarea împrumutului
Creditul este administrat de Fagura

Scopul și obiectivele proiectului

Scopul și obiectivul proiectului nostru este de a extinde terasa de vară a restaurantului Poke Poke situat pe Bd.Moscova 5, creând astfel un spațiu plăcut și atractiv pentru clienți. Această extindere va spori capacitatea și va contribui la creșterea veniturilor, susținând totodată economia locală.

Activitățile principale și produsele / serviciile oferite

Activitățile principale ale restaurantului Poke Poke includ prepararea și servirea de poke bowls personalizate, folosind ingrediente proaspete și de calitate superioară. Oferim clienților posibilitatea de a-și crea propriile boluri, asigurându-ne că fiecare masă este unică și adaptată preferințelor individuale. Avantajele noastre includ flexibilitatea meniului, inovația în prepararea poke bowls și angajamentul față de calitate și prospețime.

Realizări notabile

Printre realizările importante ale Poke Poke se numără deschiderea cu succes a primei locații în Chișinău, atragerea unui număr semnificativ de clienți fideli și obținerea unui feedback pozitiv constant. Am lansat cu succes un sistem de loialitate inovator, care a crescut semnificativ retenția clienților și a generat o creștere a vânzărilor. De asemenea, am fost apreciați pentru calitatea și prospețimea ingredientelor noastre, devenind un reper în industria locală de restaurante.

Echipa proiectului și experiența relevantă

Dezvoltatorul de proiect declară că, după cunoștința sa, nu au fost omise informații și că acestea nu induc în eroare sau nu sunt inexacte în mod vădit. Dezvoltatorul de proiect este responsabil de pregătirea acestei fișe cu informații esențiale privind investiția.

Această ofertă de finanțare participativă nu a fost verificată și nu a fost aprobată de către Comisia Națională a Pieței Financiare (CNPF) sau de către Autoritatea Europeană pentru Valori Mobiliare și Piețe (ESMA). Gradul de adecvare al experienței și al cunoștințelor dumneavoastră nu a fost neapărat evaluat înainte de a vi se acorda accesul la această investiție. Realizând această investiție, vă asumați intregral riscurile care decurg din aceasta, inclusiv riscul pierderii parțiale sau integrale a fondurilor investite.

Avertizare de risc

Investiția în acest proiect de finanțare participativă implică riscuri, inclusiv riscul pierderii parțiale sau integrale a fondurilor investite. Investiția dvs. nu este acoperită de schemele de garantare a depozitelor stabilite în conformitate cu Directiva 2014/49/UE a Parlamentului European și a Consiliului*. De asemenea, investiția dvs. nu este acoperită de schemele de compensare a investitorilor stabilite în conformitate cu Directiva 97/9/CE a Parlamentului European și a Consiliului**.

Este posibil ca investiția dumneavoastră să nu genereze niciun venit. Acesta nu este un produs de economisire și vă sfătuim să nu investiți mai mult de 10% din capitalul dumneavoastră net în proiectele de finanțare participativă. Este posibil să nu puteți vinde instrumentele de investiții atunci când doriți. Dacă sunteți în măsură să le vindeți, este posibil totuși să înregistrați pierderi.

* Directiva 2014/49 / UE a Parlamentului European și a Consiliului din 16 aprilie 2014 privind sistemele de garantare a depozitelor (JO L 173, 12.6.2014, p. 149). ** Directiva 97/9 / CE a Parlamentului European și a Consiliului din 3 martie 1997 privind sistemele de compensare a investitorilor (JO L 84, 26.3.1997, p. 22).

Fagura Contact Support

Suntem aici să te ajutăm

Program de lucru: Luni – vineri: 9.00 – 18.00
Cererile de credit pot fi depuse online 24/7

Investiția în proiecte de finanțare participativă implică riscuri, inclusiv riscul pierderii parțiale sau integrale a fondurilor investite. Investiția dvs. nu este acoperită de schemele de garantare a depozitelor stabilite în conformitate cu Directiva 2014/49/UE a Parlamentului European și a Consiliului. De asemenea, investiția dvs. nu este acoperită de schemele de compensare a investitorilor stabilite în conformitate cu Directiva 97/9/CE a Parlamentului European și a Consiliului.

Este posibil ca investiția dumneavoastră să nu genereze niciun venit. Acesta nu este un produs de economisire și vă sfătuim să nu investiți mai mult de 10% din capitalul dumneavoastră net în proiectele de finanțare participativă. Este posibil să nu puteți vinde instrumentele de investiții atunci când doriți. Dacă sunteți în măsură să le vindeți, este posibil totuși să înregistrați pierderi.