ID împrumut: 2328/062304658403

RENT DVS SRL

🇷🇴
implementarea unui sistem CRM
rent.png
Date generale companie
  • Data înregistrării
    3 Noiembrie 2021
  • Codul fiscal (CIF / CUI)
    1021600044615
  • Adresa
  • Verificare pe date.gov.md
  • Social media
Gradul de finanțare
€10 000 din €10 000 pentru 24 luni
100.0%
2718 investitori
-354 zile rămase
Informații cheie
Locație
Chișinău
Administrator
-
Asociați
DENIS IPATII
Domeniu activitate
4939, 7711, 4511, 4519, 4520
Contribuție proprie în proiect
€2 500
Grad de risc și dobândă
Gradul de risc
E
4
Dobândă
29.9%
Overall Business Risk
Moderat
Credite
Grad de îndatorare
Durata istoriei de credit
N/A luni
Alte credite active
€N/A
Valoare credite
-
Plată lunară alte credite
N/A
Alte detalii credite
Penalități la alte credite
Total credite pasive
-----
Verificări biroul de credite
Alte detalii
Administrarea împrumutului
Creditul este administrat de Fagura

Scopul și obiectivele proiectului

Scopul acestui proiect este de a implementa un sistem CRM (Customer Relationship Management) eficient și adaptat specificului activității de închirieri auto. Acest CRM va acoperi mai multe aspecte ale business-ului Rent a Car, inclusiv gestionarea clienților, vânzărilor, încasărilor, cheltuielilor, deservirii mașinilor și monitorizarea serviciilor auto.

Activitățile principale și produsele / serviciile oferite

Închirierea de mașini: Firma noastră va oferi servicii de închiriere a diverselor tipuri de mașini, cum ar fi automobilele de pasageri, SUV-uri sau mașini de lux., Rezervări și programări, Asistență rutieră, Servicii de livrare și preluare, Asigurări și protecții suplimentare, Servicii de întreținere și curățenie, Asistență și consultanță pentru clienți

Realizări notabile

În cadrul activității noastre de închirieri auto (Rent a Car), am obținut mai multe realizări notabile care evidențiază succesul și creșterea companiei noastre. Acestea includ: Extinderea și diversificarea flotei de mașini: Am reușit să creștem numărul și diversitatea mașinilor disponibile pentru închiriere. Am adăugat modele noi și populare pentru a satisface nevoile și preferințele clienților noștri. Feedback pozitiv al clienților: Am primit numeroase recenzii și feedback pozitiv din partea clienților noștri satisfăcuți. Serviciile noastre de înaltă calitate, promptitudinea și atitudinea amabilă a personalului nostru au contribuit la construirea unei reputații solide în industrie. Reputație solidă în domeniul serviciilor de închirieri auto: Am câștigat o reputație solidă ca fiind un furnizor de încredere și profesionist în domeniul închirierilor auto. Am reușit să construim relații de lungă durată cu clienții noștri și să obținem recomandări pozitive.

Echipa proiectului și experiența relevantă

Dezvoltatorul de proiect declară că, după cunoștința sa, nu au fost omise informații și că acestea nu induc în eroare sau nu sunt inexacte în mod vădit. Dezvoltatorul de proiect este responsabil de pregătirea acestei fișe cu informații esențiale privind investiția.

Această ofertă de finanțare participativă nu a fost verificată și nu a fost aprobată de către Comisia Națională a Pieței Financiare (CNPF) sau de către Autoritatea Europeană pentru Valori Mobiliare și Piețe (ESMA). Gradul de adecvare al experienței și al cunoștințelor dumneavoastră nu a fost neapărat evaluat înainte de a vi se acorda accesul la această investiție. Realizând această investiție, vă asumați intregral riscurile care decurg din aceasta, inclusiv riscul pierderii parțiale sau integrale a fondurilor investite.

Avertizare de risc

Investiția în acest proiect de finanțare participativă implică riscuri, inclusiv riscul pierderii parțiale sau integrale a fondurilor investite. Investiția dvs. nu este acoperită de schemele de garantare a depozitelor stabilite în conformitate cu Directiva 2014/49/UE a Parlamentului European și a Consiliului*. De asemenea, investiția dvs. nu este acoperită de schemele de compensare a investitorilor stabilite în conformitate cu Directiva 97/9/CE a Parlamentului European și a Consiliului**.

Este posibil ca investiția dumneavoastră să nu genereze niciun venit. Acesta nu este un produs de economisire și vă sfătuim să nu investiți mai mult de 10% din capitalul dumneavoastră net în proiectele de finanțare participativă. Este posibil să nu puteți vinde instrumentele de investiții atunci când doriți. Dacă sunteți în măsură să le vindeți, este posibil totuși să înregistrați pierderi.

* Directiva 2014/49 / UE a Parlamentului European și a Consiliului din 16 aprilie 2014 privind sistemele de garantare a depozitelor (JO L 173, 12.6.2014, p. 149). ** Directiva 97/9 / CE a Parlamentului European și a Consiliului din 3 martie 1997 privind sistemele de compensare a investitorilor (JO L 84, 26.3.1997, p. 22).

Fagura Contact Support

Suntem aici să te ajutăm

Program de lucru: Luni – vineri: 9.00 – 18.00
Cererile de credit pot fi depuse online 24/7

Investiția în proiecte de finanțare participativă implică riscuri, inclusiv riscul pierderii parțiale sau integrale a fondurilor investite. Investiția dvs. nu este acoperită de schemele de garantare a depozitelor stabilite în conformitate cu Directiva 2014/49/UE a Parlamentului European și a Consiliului. De asemenea, investiția dvs. nu este acoperită de schemele de compensare a investitorilor stabilite în conformitate cu Directiva 97/9/CE a Parlamentului European și a Consiliului.

Este posibil ca investiția dumneavoastră să nu genereze niciun venit. Acesta nu este un produs de economisire și vă sfătuim să nu investiți mai mult de 10% din capitalul dumneavoastră net în proiectele de finanțare participativă. Este posibil să nu puteți vinde instrumentele de investiții atunci când doriți. Dacă sunteți în măsură să le vindeți, este posibil totuși să înregistrați pierderi.