ID împrumut: 2332/062305264601

TINTO MEDIA SRL

🇷🇴
Procurarea echipamentului pentru producție
Date generale companie
Gradul de finanțare
€5 000 din €5 000 pentru 12 luni
100.0%
1639 investitori
-353 zile rămase
Informații cheie
Locație
Chișinău
Administrator
-
Asociați
OLEG SVIRIN
Domeniu activitate
5911, 5912, 7810, 6020, 7311
Contribuție proprie în proiect
€3 000
Grad de risc și dobândă
Gradul de risc
E
1
Dobândă
26.9%
Overall Business Risk
Moderat
Credite
Grad de îndatorare
Durata istoriei de credit
N/A luni
Alte credite active
€N/A
Valoare credite
-
Plată lunară alte credite
N/A
Alte detalii credite
Penalități la alte credite
Total credite pasive
-----
Verificări biroul de credite
Alte detalii
Administrarea împrumutului
Creditul este administrat de Fagura

Scopul și obiectivele proiectului

Împrumutul este preconizat pentru suplinirea echipamentului tehnic pentru producție video.

Activitățile principale și produsele / serviciile oferite

Tinto - este casă de producție video. Realizăm spoturi comerciale, sociale, animații grafice etc. O parte din proiectele noastre le găsiți pe pagina web Tinto.md. Sediul se afla pe str. Pușkin 5 B. Pe lângă biroul in care muncim zi de zi, dispunem si de un studiou amenajat pentru diverse proiecte video.

Realizări notabile

Echipa Tinto este prezenta pe piață RM din 2017. Pe parcursul acestor ani am produs numeroase lucrări sociale, video instruiri, spoturi comerciale etc. Activăm în stansa colaborare cu echipa de comunicare QUBO. Printre clienții noștri pentru care am executat lucrări recente sunt companiile că: Metro Moldova, Elefant.ro/md, Chateau Varteley, Cricova, Chateau Cristi, Centrul de Resurse Juridice din Moldova (CRJM), Organizația pentru dezvoltarea antreprenoriatului (ODA), Supraten, Luminaled, Business Market, Summa Moldova. În parteneriat cu agenția QUBO am executat lucrările pe domeniu de producție video pentru Summitul comunității politice europene 2023, Medpark, Fundația Soros, Centrul de Drept al Femeilor, GIZ Moldova și multe altele.

Echipa proiectului și experiența relevantă

Dezvoltatorul de proiect declară că, după cunoștința sa, nu au fost omise informații și că acestea nu induc în eroare sau nu sunt inexacte în mod vădit. Dezvoltatorul de proiect este responsabil de pregătirea acestei fișe cu informații esențiale privind investiția.

Această ofertă de finanțare participativă nu a fost verificată și nu a fost aprobată de către Comisia Națională a Pieței Financiare (CNPF) sau de către Autoritatea Europeană pentru Valori Mobiliare și Piețe (ESMA). Gradul de adecvare al experienței și al cunoștințelor dumneavoastră nu a fost neapărat evaluat înainte de a vi se acorda accesul la această investiție. Realizând această investiție, vă asumați intregral riscurile care decurg din aceasta, inclusiv riscul pierderii parțiale sau integrale a fondurilor investite.

Avertizare de risc

Investiția în acest proiect de finanțare participativă implică riscuri, inclusiv riscul pierderii parțiale sau integrale a fondurilor investite. Investiția dvs. nu este acoperită de schemele de garantare a depozitelor stabilite în conformitate cu Directiva 2014/49/UE a Parlamentului European și a Consiliului*. De asemenea, investiția dvs. nu este acoperită de schemele de compensare a investitorilor stabilite în conformitate cu Directiva 97/9/CE a Parlamentului European și a Consiliului**.

Este posibil ca investiția dumneavoastră să nu genereze niciun venit. Acesta nu este un produs de economisire și vă sfătuim să nu investiți mai mult de 10% din capitalul dumneavoastră net în proiectele de finanțare participativă. Este posibil să nu puteți vinde instrumentele de investiții atunci când doriți. Dacă sunteți în măsură să le vindeți, este posibil totuși să înregistrați pierderi.

* Directiva 2014/49 / UE a Parlamentului European și a Consiliului din 16 aprilie 2014 privind sistemele de garantare a depozitelor (JO L 173, 12.6.2014, p. 149). ** Directiva 97/9 / CE a Parlamentului European și a Consiliului din 3 martie 1997 privind sistemele de compensare a investitorilor (JO L 84, 26.3.1997, p. 22).

Fagura Contact Support

Suntem aici să te ajutăm

Program de lucru: Luni – vineri: 9.00 – 18.00
Cererile de credit pot fi depuse online 24/7

Investiția în proiecte de finanțare participativă implică riscuri, inclusiv riscul pierderii parțiale sau integrale a fondurilor investite. Investiția dvs. nu este acoperită de schemele de garantare a depozitelor stabilite în conformitate cu Directiva 2014/49/UE a Parlamentului European și a Consiliului. De asemenea, investiția dvs. nu este acoperită de schemele de compensare a investitorilor stabilite în conformitate cu Directiva 97/9/CE a Parlamentului European și a Consiliului.

Este posibil ca investiția dumneavoastră să nu genereze niciun venit. Acesta nu este un produs de economisire și vă sfătuim să nu investiți mai mult de 10% din capitalul dumneavoastră net în proiectele de finanțare participativă. Este posibil să nu puteți vinde instrumentele de investiții atunci când doriți. Dacă sunteți în măsură să le vindeți, este posibil totuși să înregistrați pierderi.