De la Bloomberg la Fagura: cine este Cristian Pașa?

Cine este Cristian Pașa, cum a ajuns de la Bloomberg la Fagura și ce proiecte urmează? Răspunsul la acestea și alte întrebări le aflăm într-un interviu realizat de Tudor Darie, CEO Fagura.com cu Cristian Pașa, Director of Strategic Partnerships la Fagura.

Runda Seedrs.com ne-a adus nu doar bani în pușculiță, dar și oameni noi valoroși în echipă. Unul dintre principalii investitori în equity din această rundă, Cristian Pașa de azi devine oficial parte din echipa Fagura pe poziția de Director of Strategic Partnerships.
Cristian este specialist în servicii financiare, școlit la o universitate de top din Marea Britanie și vine cu o experiență de 5 ani la Bloomberg.
Aflați din interviu cine este Cristian Pașa, ce studii are și ce experiențe valoroase a acumulat pe parcursul anilor. Noul nostru coleg ne-a povestit în detalii despre experiența sa de la Bloomberg și cum vede transpusă în planurile Fagura aceste abilități ale sale. Aflați de ce a ales să investească în equity la Fagura, dar și ce proiecte urmează.

Investitorii au mai multe detalii pe canalul nostru de Telegram/Fagura
Ne dăm întâlnire pe Fagura.com
Ne găsești și pe Facebook/FaguraMarketplace
Ne vezi pe Instagram/FaguraMarketplace
Ne analizezi pe Linkedin.com
Și dacă preferi Twitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Investiția în proiecte de finanțare participativă implică riscuri, inclusiv riscul pierderii parțiale sau integrale a fondurilor investite. Investiția dvs. nu este acoperită de schemele de garantare a depozitelor stabilite în conformitate cu Directiva 2014/49/UE a Parlamentului European și a Consiliului. De asemenea, investiția dvs. nu este acoperită de schemele de compensare a investitorilor stabilite în conformitate cu Directiva 97/9/CE a Parlamentului European și a Consiliului.

Este posibil ca investiția dumneavoastră să nu genereze niciun venit. Acesta nu este un produs de economisire și vă sfătuim să nu investiți mai mult de 10% din capitalul dumneavoastră net în proiectele de finanțare participativă. Este posibil să nu puteți vinde instrumentele de investiții atunci când doriți. Dacă sunteți în măsură să le vindeți, este posibil totuși să înregistrați pierderi.