Experiența de investitor. Tudor Placintă: „Mă bucur că lumea a auzit de investițiile prin Fagura de la mine”

Am discutat în cadrul unui interviu despre investițiile pe Fagura.com cu Tudor Placintă – investitor prin Fagura. Tudor a vorbit despre cum a descoperit platforma, cum investește, ce opțiuni din aplicație apreciază și ce recomandă pentru alții care vor să pornească experiența de investitor pe Fagura.com.

„Inițial am dorit să testez platforma, apoi peste câteva luni tot adăugam bani în portofoliu. La vreo doi ani distanță mi-am dat seama că am o dobândă foarte bună – cam 20%. Poate va scădea, dar oricum e foarte bine. Nu am mii de euro, dar mi-am făcut din această experiență o tradiție personală, ca o dată la câteva luni să transfer (adaug) pe cont câteva sute de euro”.

Tudor Placintă, investitor prin Fagura.com.

„Filtrez cu atenție cererile de împrumut, analizez cu atenție, atât la persoanele fizice, cât și la companii acum. Îmi aleg acele investiții în calitatea cărora sunt eu convins, mai puțin atrag atenția acum la dobândă. Am testat și AutoInvest și a funcționat bine. După creșterea sumei, intru o dată la câteva zile și aleg unde și cât investesc. Partea bună în cazul IMM-urilor, e că văzând denumirea companiei, pot ulterior să caut pe Google mai multe detalii despre firmă și fondator pentru un tablou mai detaliat despre cererea de împrumut”.

Tudor Placintă, investitor prin Fagura.com.

Ce noutăți pregătește Fagura vă povestește, printre altele, Tudor Darie, CEO Fagura.com.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Investiția în proiecte de finanțare participativă implică riscuri, inclusiv riscul pierderii parțiale sau integrale a fondurilor investite. Investiția dvs. nu este acoperită de schemele de garantare a depozitelor stabilite în conformitate cu Directiva 2014/49/UE a Parlamentului European și a Consiliului. De asemenea, investiția dvs. nu este acoperită de schemele de compensare a investitorilor stabilite în conformitate cu Directiva 97/9/CE a Parlamentului European și a Consiliului.

Este posibil ca investiția dumneavoastră să nu genereze niciun venit. Acesta nu este un produs de economisire și vă sfătuim să nu investiți mai mult de 10% din capitalul dumneavoastră net în proiectele de finanțare participativă. Este posibil să nu puteți vinde instrumentele de investiții atunci când doriți. Dacă sunteți în măsură să le vindeți, este posibil totuși să înregistrați pierderi.