iPadel? – iParte de investiții active în “Credite cu dobândă ZERO”

Ultima poveste de antreprenoriat pe anul ăsta… la sfârșit de an venim cu o recomandare pretendentă să cucerească inimile și investițiile voastre pe Fagura.com.

Ce zici de un nou sport? Poți începe “de la o lune”, adică chiar din prima luni a noului an 2023. 

După o masă copioasă, o cupă de șampanie, o șezătoare cu prietenii și o vizită la rude hai la un meci de padel la Academia iPadel Moldova. De curând poți practica și la noi acest sport antrenant și activ, iar dacă tare îl vei îndrăgi – poți face și performanță. 

Carolina Jizadan și Mihai Burciu sunt cei care au adus acest sport acasă, din Spania. Știm că încă nu este atât de cunoscut, de aia îți propunem să vizionezi următorul Filmuleț pentru că oferă mai multe detalii.

iPadel SRL a depus o cerere de împrumut pe platformă, iar tu poți investi în solicitarea lor pentru a contribui la realizarea visului și anume, procurarea și amenajarea propriului teritoriu unde va activa clubul sportiv. Creditul cu dobândă zero de la Fagura va constitui doar 25% din întregul proiect, iar restul sumei va fi contribuția proprie a companiei. 

Pentru că lucrurile bune nu vin chiar atât de ușor, e nevoie de pasiune, dedicație, antrenament și entuziasm – hai să ne luăm paletele, mingile, colegii și let’s go cu dreptul în noul an. 

La mulți ani și hai în CONTUL de INVESTITOR să vezi cum au încheiat banii tăi anul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Investiția în proiecte de finanțare participativă implică riscuri, inclusiv riscul pierderii parțiale sau integrale a fondurilor investite. Investiția dvs. nu este acoperită de schemele de garantare a depozitelor stabilite în conformitate cu Directiva 2014/49/UE a Parlamentului European și a Consiliului. De asemenea, investiția dvs. nu este acoperită de schemele de compensare a investitorilor stabilite în conformitate cu Directiva 97/9/CE a Parlamentului European și a Consiliului.

Este posibil ca investiția dumneavoastră să nu genereze niciun venit. Acesta nu este un produs de economisire și vă sfătuim să nu investiți mai mult de 10% din capitalul dumneavoastră net în proiectele de finanțare participativă. Este posibil să nu puteți vinde instrumentele de investiții atunci când doriți. Dacă sunteți în măsură să le vindeți, este posibil totuși să înregistrați pierderi.