REGULAMENT: Promocod „4IMM” – reducerea dobânzii cu 4% pentru companii

Hai să facem o înțelegere: Noi îți oferim promo code -4%, iar tu îți învingi frica de finanțare online. Încearcă acum pe Fagura.com. E sigur, ușor, rapid și cel mai important, fără un teanc de acte. Aplică pentru un împrumut cu reducere de 4% la dobândă și obține finanțare de până la 20 000 euro pentru dezvoltarea afacerii tale!

1. Obiectul Regulamentului: Acest regulament stabilește termenii și condițiile de utilizare a promo code-ului „4IMM” pentru Companiile (Persoane juridice – PJ) care se califică pentru finanțare prin intermediul platformei Fagura.com.

2. Eligibilitate: Orice Companie (Persoană juridică – PJ) care se califică pentru finanțare pe Fagura.com poate beneficia de promo code „4IMM” la depunerea cererii de finanțare. 

3. Perioada de valabilitate: Promoția este valabilă în perioada 20 mai 2024 și până pe 28 iunie 2024, ora 23:59 (ora Moldovei) și poate fi extinsă doar după ce se fac ajustări la prezentul regulament.

4. Beneficii: Prin utilizarea promo code „4IMM” la solicitarea de finanțare, companiile vor beneficia de o reducere a dobânzii de 4%, valabilă pe toată perioada împrumutului.

5. Cum se aplică promo codul: Promo code „4IMM” trebuie introdus în câmpul special destinat promo code-urilor la momentul completării formularului de solicitare de împrumut pe Fagura.com. 

6. Condiții generale:

  • Oferta este valabilă pentru o singură utilizare per companie.
  • Promo codul nu poate fi combinat cu alte oferte sau promoții active pe Fagura.com, excepție făcând programul de Cashback pentru femei Antreprenoare.
  • Fagura își rezervă dreptul de a schimba sau întrerupe această ofertă fără notificare prealabilă.

7. Alte detalii: În caz de dispută, decizia luată de Fagura va fi finală și obligatorie.

8. Contact: Pentru orice nelămuriri legate de promo code sau alte detalii, vă rugăm să contactați Echipa Fagura la adresa Info@fagura.com sau la telefon 078 200 003.

Prin solicitarea de finanțare și utilizarea promo code „4IMM”, companiile confirmă acceptarea termenilor și condițiilor prezentate în acest regulament.

Mulțumim pentru încredere și colaborare!
Echipa Fagura.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Investiția în proiecte de finanțare participativă implică riscuri, inclusiv riscul pierderii parțiale sau integrale a fondurilor investite. Investiția dvs. nu este acoperită de schemele de garantare a depozitelor stabilite în conformitate cu Directiva 2014/49/UE a Parlamentului European și a Consiliului. De asemenea, investiția dvs. nu este acoperită de schemele de compensare a investitorilor stabilite în conformitate cu Directiva 97/9/CE a Parlamentului European și a Consiliului.

Este posibil ca investiția dumneavoastră să nu genereze niciun venit. Acesta nu este un produs de economisire și vă sfătuim să nu investiți mai mult de 10% din capitalul dumneavoastră net în proiectele de finanțare participativă. Este posibil să nu puteți vinde instrumentele de investiții atunci când doriți. Dacă sunteți în măsură să le vindeți, este posibil totuși să înregistrați pierderi.