Am revenit pentru tine!

Salutare, prieteni.


Blogul Fagura a avut de suferit în urma incidentelor legate de serverele noastre. Iată de ce, o perioadă nu am fost pe fir ca să te ținem la curent cu noutățile domeniului și platformei noastre. Am revenit acum și promitem să ținem pasul cu solicitările, neclaritățile și întrebările pe care le ai despre investiții sau împrumuturi, dobânzi sau rate…
Nu ezita să ne comunici ce întrebări ai. Va fi mult mai ușor pentru noi să decidem ce conținut îți oferim aici.

Cu drag, Echipa Fagura.

3 thoughts on “Am revenit pentru tine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Investiția în proiecte de finanțare participativă implică riscuri, inclusiv riscul pierderii parțiale sau integrale a fondurilor investite. Investiția dvs. nu este acoperită de schemele de garantare a depozitelor stabilite în conformitate cu Directiva 2014/49/UE a Parlamentului European și a Consiliului. De asemenea, investiția dvs. nu este acoperită de schemele de compensare a investitorilor stabilite în conformitate cu Directiva 97/9/CE a Parlamentului European și a Consiliului.

Este posibil ca investiția dumneavoastră să nu genereze niciun venit. Acesta nu este un produs de economisire și vă sfătuim să nu investiți mai mult de 10% din capitalul dumneavoastră net în proiectele de finanțare participativă. Este posibil să nu puteți vinde instrumentele de investiții atunci când doriți. Dacă sunteți în măsură să le vindeți, este posibil totuși să înregistrați pierderi.