În luna dragostei, Fagura îți dăruiește timp frumos petrecut cu persoana iubită

Luna Dragostei, ziceți? Luna dragostei să fie! Pentru noi, cei de la Fagura, e un motiv în plus să-ți deschidem călduros brațele și să te primim în comunitate. Pentru cei noi veniți în comunitate – creați un cont pe Fagura.com, validați identitatea (mail + telefon), iar noi vă premiem cu un voucher turistic de 7500 lei!

Fagura își dăruiește timp

Toată luna februarie îți demonstrăm aprecierea noastră. Toate conturile nou-create și validate pe Fagura.com intră în competiția pentru un voucher turistic de care să beneficiezi alături de omul drag. Ai un cupon valoric de 7 500 MDL la Pensiunea „La Iepurași” din raionul Florești – un loc pitoresc în orice anotimp al anului. Primești timp frumos alături de persoana iubită ca să petreceți în doi un weekend prin țară.

Cum desemnăm câștigătorul

Lista tuturor conturilor create și validate (telefon și email) în platformă în perioada 1-28 februarie 2022 vor intra într-o tombolă din care va fi selectat doar 1 (unul) câștigător, pe data de 1 martie 2022. Conturile create pot fi, fără vreo diferență, de investitor sau de împrumutat. Ulterior, vom aprecia să devii activ în comunitatea Fagura, să faci investiții sau să iei un împrumut pentru ideile tale.

În luna dragostei, Fagura îți dăruiește timp frumos petrecut cu persoana iubită!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Investiția în proiecte de finanțare participativă implică riscuri, inclusiv riscul pierderii parțiale sau integrale a fondurilor investite. Investiția dvs. nu este acoperită de schemele de garantare a depozitelor stabilite în conformitate cu Directiva 2014/49/UE a Parlamentului European și a Consiliului. De asemenea, investiția dvs. nu este acoperită de schemele de compensare a investitorilor stabilite în conformitate cu Directiva 97/9/CE a Parlamentului European și a Consiliului.

Este posibil ca investiția dumneavoastră să nu genereze niciun venit. Acesta nu este un produs de economisire și vă sfătuim să nu investiți mai mult de 10% din capitalul dumneavoastră net în proiectele de finanțare participativă. Este posibil să nu puteți vinde instrumentele de investiții atunci când doriți. Dacă sunteți în măsură să le vindeți, este posibil totuși să înregistrați pierderi.