Comunitatea Fagura, din inimă pentru Ucraina: primii 50 mii lei adunați pentru refugiați

donatii ucraina

Primii 50 000 lei, colectați în campania de donații în susținerea refugiaților lansată de Fagura, merg către destinatari. Fondurile vor fi transferate către Misiunea Socială Diaconia, care e în directă legătură cu autoritățile Republicii Moldova în identificarea nevoilor concrete și oferirea de suport și ajutoare exact după necesitate în centrele de plasament și aflare a refugiaților.

În ultimele 13 zile, peste 400 de mii de ucraineni au traversat frontiera Republicii Moldova, dintre care cca jumătate s-au oprit pentru refugiu în țara noastră. Astăzi, dar și pe termen lung, ei au nevoie de susținerea noastră. Fagura.com, alături de întreaga comunitate de investitori și împrumutați, te îndeamnă să donezi în suportul refugiaților pe Platforma Fagura.com/donate.html. Până acum pe platformă s-au colectat peste 50 000 lei, iar donațiile continuă să vină din partea întregii comunități. Mână de la mână, vom reuși să oferim refugiaților o speranță!

Solidaritate cu refugiații ucraineni

„Comunitatea Fagura se solidarizează cu refugiații ucraineni veniți în Republica Moldova. Pe lângă ajutorul pe care comunitatea Fagura îl oferă cetățenilor din Republica Moldova prin acordarea de împrumuturi la dobânzi corecte și rapid, am luat hotărârea să ajutăm și pe cei care au acum cea mai mare nevoie de noi – refugiații din Ucraina. Fiecare leu donat va aduce unui copil sau unei familii bucuria grijei și a siguranței, în vremuri grele”. 

Tudor Darie, CEO Fagura

„Din resursele donate prin intermediul Fagura până în acest moment, vom procura lactate și ceai. Acestea reprezintă o nevoie în Centrele cu care colaborăm și se găsesc mai puțin în donațiile de produse pe care le primim de la donatori. Apreciem implicarea echipei și contribuitorilor Fagura în lanțul de bunătate pe care îl construim pentru refugiații din Ucraina.”

Igor Belei, Director Diaconia

Donații se pot face online, cu cardul bancar prin Fagura.com/donate.html sau la datele bancare de mai jos:

  • Date beneficiar: OCN FAGURA MARKETPLACE SRL
  • Cod fiscal: 1018600006071
  • Nr.contului de donații/IBAN: MD89VI022510300000044MDL, cont curent în MDL
  • Banca: BC Victoriabank SA 
  • SWIFT-ul Bancii: VICBMD2X
  • Adresa: 31 August str. 141, MD 2004 Chisinau, Republic of Moldova

Gestionarea donațiilor

Toate donațiile vor fi transmise în gestiune Organizației Misiunea Socială Diaconia, care e în directă legătură cu autoritățile Republicii Moldova în identificarea nevoilor concrete și oferirea de suport și ajutoare exact după necesitate în centrele de plasament și aflare a refugiaților. Donațiile acumulate vor fi direcționate pentru achiziția de scutece (toate mărimile, în funcție de necesitate), hrană, produse de igienă și rechizite școlare, alimente (pentru pachete alimentare și pregătirea prânzurilor). Asistența va fi coordonată cu fiecare Centru de adăpost pentru refugiați, așa încât să valorificăm fiecare dar conform necesităților. Campania este susținută către BC Victoriabank și implementată cu suportul media al canalului de telegram DumitruCiorici.com.  

Pentru toți donatorii, vom oferi periodic un raport de gestiune și direcționare a fondurilor, în vederea unui proces absolut transparent. Suportul informațional asigurat de canalul de telegram Dumitruciorici.com și de întreaga comunitate, pe care mizăm să distribuie tuturor și oriunde acest apel de solidaritate pe Fagura.com/donate.html. Mulțumim tuturor pentru implicare și suport!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Investiția în proiecte de finanțare participativă implică riscuri, inclusiv riscul pierderii parțiale sau integrale a fondurilor investite. Investiția dvs. nu este acoperită de schemele de garantare a depozitelor stabilite în conformitate cu Directiva 2014/49/UE a Parlamentului European și a Consiliului. De asemenea, investiția dvs. nu este acoperită de schemele de compensare a investitorilor stabilite în conformitate cu Directiva 97/9/CE a Parlamentului European și a Consiliului.

Este posibil ca investiția dumneavoastră să nu genereze niciun venit. Acesta nu este un produs de economisire și vă sfătuim să nu investiți mai mult de 10% din capitalul dumneavoastră net în proiectele de finanțare participativă. Este posibil să nu puteți vinde instrumentele de investiții atunci când doriți. Dacă sunteți în măsură să le vindeți, este posibil totuși să înregistrați pierderi.