Din inimă pentru Ucraina – raport pentru donatori (FOTO)

Mai bine de 50 000 de lei au venit din partea comunității Fagura în suportul și susținerea refugiaților din Ucraina, care s-au oprit în Republica Moldova. Numărul cetățenilor ucraineni refugiați în țara noastră este fluctuant, însă oamenii continuă să fugă din calea războiului. Primele donații au ajuns în centrele mari de plasamente, unde se pregătește mâncare pentru alimentația refugiaților. Poți dona și tu AICI.

Donațiile comunității ajung în fiecare zi la refugiații cazați în centrele mari din toată țara. Pentru acest lucru, Banca de Alimente și Misiunea Socială „Diaconia” au făcut aprovizionările necesare, în funcție de nevoile stabilite cu echipele ce asistă direct familiile fugite din calea războiului. Pe lângă lactate, au fost procurați cartofi și distribuiți Centrelor de plasament pentru refugiați din Chișinău și teritoriu. Donează și tu „Din Inimă pentru Ucraina”.

Războiul continuă, iar incertitudinea zilei de mâine pentru acești oameni crește. Fiecare leu donat va aduce unui copil sau unei familii bucuria grijei și a siguranței, în vremuri grele. Toate donațiile vor fi transmise în gestiune Organizației Obștești Misiunea Socială Diaconia, care sunt în directă legătură cu autoritățile Republicii Moldova în identificarea nevoilor concrete și oferirea de suport și ajutoare exact după necesitate în centrele de plasament și aflare a refugiaților. Donațiile acumulate vor fi direcționate pentru achiziția de scutece (toate mărimile, în funcție de necesitate), hrană, produse de igienă și rechizite școlare, alimente (pentru pachete alimentare și pregătirea prânzurilor). Asistența va fi coordonată cu fiecare Centru de adăpost pentru refugiați, așa încât să valorificăm fiecare dar conform necesităților. Donează și tu „Din Inimă pentru Ucraina”.

Campania este susținută către BC Victoriabank și implementată cu suportul media al canalului de telegram DumitruCiorici.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Investiția în proiecte de finanțare participativă implică riscuri, inclusiv riscul pierderii parțiale sau integrale a fondurilor investite. Investiția dvs. nu este acoperită de schemele de garantare a depozitelor stabilite în conformitate cu Directiva 2014/49/UE a Parlamentului European și a Consiliului. De asemenea, investiția dvs. nu este acoperită de schemele de compensare a investitorilor stabilite în conformitate cu Directiva 97/9/CE a Parlamentului European și a Consiliului.

Este posibil ca investiția dumneavoastră să nu genereze niciun venit. Acesta nu este un produs de economisire și vă sfătuim să nu investiți mai mult de 10% din capitalul dumneavoastră net în proiectele de finanțare participativă. Este posibil să nu puteți vinde instrumentele de investiții atunci când doriți. Dacă sunteți în măsură să le vindeți, este posibil totuși să înregistrați pierderi.